-
ja jsem taaaaaak
ja jsem taaaaaaak strasne rada ze je aspon jedna fotka ash z hallowenu *14* vypada tam krasne!!! -
-
Re: ja jsem taaaaaak
jj to jká taky, už sem to ani nečekala..
dokonalost
-
-
Nerieš te to!!!
Zhrniem to.
1. Ja som si to nežiadala
2. Vžiadnom prípade mi to nepíšte *3*
3. Keď mi neveríte tak mi neverte *3*
4. Prepáčte že som vás tak rozhádala.
5. Prepáčte.
6. Prepáč madousssku a simco2
7. Som hrozná ako svet *3*
prosím vás nehádajte sa *4* -
-
Re: Nerieš te to!!!
ale dobre!!!teda u me!!!spis je to moje vina aa jestli ti to nevadi tak ja ti to teda nepovim ale promin! neber to osobne *9* *15* *4* *4* *3* *9* -
-
Re: Re: Nerieš te to!!!
jo, ale kliděn jí to řekni, ale když se něco stae - bude to na tobě -
-
Re: Re: Re: Nerieš te to!!!
ale ne moznq to nevyjde jestli jo stejně to vytroubíme vsem *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nerieš te to!!!
tak okeyyy -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nerieš te to!!!
*3*
-
-
-
-
-
Re: Nerieš te to!!!
ale já ti můžu věřit, ale rozhodně ne teď po 1 dnim psaní, když vím že chodíš k vanesse. jak mám vědět že si z náš nestřílíš stejna jako anisek... prostě musíme si psát víc a věřit ti budu, ale po jednom dni, promiň ale určitě ne........muusím si k tobě udělat nějakje vztak tak jako mám k holkám tady.. promiň.. mužeme bejt kámošky -
-
Re: Re: Nerieš te to!!!
souhlas *4*
-
-
-
ahojky
ahojky..... ten plán je vážně boží....
to výjde - věřím tomu, protože je to dost pravděpodobné
ashley je supeeeeeeeeeeeeeeeeer
♥BestGirl -
-
Re: ahojky
jeee....ahojky..je super, že jsi tady.. protože teď už se tady vůbec nepíše!!!!
jo a já sitaky myslím, že to výjde.. mmnt něco ti napíšu na vzkazy *4* -
-
Re: Re: ahojky
okey...... my jsme prostě ♥BestGirl♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
skoda
skoda , že t žádné novnky o ash nejsou:-(
a taky už není v TOP 10, ale to je fuk! stejank tu moc nebývám a navíc je stejně nej *14* *14* *14* -
paapaa
je nacase jit plyc takze bg ppppp zitraááá páčko!! *9* *9* *14* *14* -
-
Re: paapaa
ppppppppppppppppppppppppppppp =******** *14*
-
-
tak napíšeme Dannymu du na to
*14* *14* *14* -
-
Re: tak napíšeme Dannymu du na to
hotovo *14* ale psala sem kakadu *15*
-
-
Už sem tu ... .))
Promiň byla jsem se koupat ... ale už jsem tu a doufám, že nadlouhoo ... :))
Tak jdeme si spetřit náladu abysme přestali myslet na Zaca??? *14* -
-
Re: Už sem tu ... .))
Aha..já jsem doma nemocná tenhle týden a v So jdu oslavovat nar.takže..tu teď budu..a jdu.. *1* -
-
Re: Re: Už sem tu ... .))
*14* No já už jsem po nemoci, ale dnes mi bylo zase špatně a zítra máme jen 3 hodiny a už se ani neučíme, tak kdyby mi bylo pořád špatně tak doufám že zůstanu domaa...
No hele dneska sem se nudila a tak sem si trochu vylepšovala blog a taky prolítávala starší fotešky Nessynky a Ashleynky ... bože ty dvě když byly ještě takééé 17-20 leté tak byly táák sladkéé ... ju a sestra našla Nessí fotešku jak drží v náruči právě narozenou Stellu a Nessí to tááák slušelo byla tam tááák roztomilá ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Už sem tu ... .))
Super..ano tu jsem viděla už dávno a je nádherně roztomilá.. *14*
-
-
-
-
...
Sotva se semka vrátím už mám práci od nějakého trouby co sem píše z nudy ... *8* Takové lidi nemám ráda... jen otravují ... -
-
Re: ...
Ano přesně.. *8*
Jako minule to psali na Vaness že tohle není chat běžte si psát někam jinam ty své zážitky já jí tak nadala.. *8* -
-
Re: Re: ...
No jakoo ... my si tu můžeme psát o čem chceme pokud se to týká té celebrity a to se týká vždy u nás ... pořád meleme o nich i když mluvíme co se dělo ve škole skoro vždy se zmíníme o Vashley ... takže ať táhnou ... *8* -
-
Re: Re: Re: ...
Ano máš pravdu.. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*9*
-
-
-
-
-
..
Srry ale ty tu nejsi tak jdu pěšky za babičkou paaa kdyžtak tu buď kolem 8 *14* -
-
Re: ..
A už jsi tady tk jen chvílku tu budu protože potřebuji tam něco jít zařídit *14* -
-
Re: Re: ..
Ahojky ... *14* *3*
Ne v poho di si vyřídit co potřebuješ nechci tě tu zdržovat ... tak já počkám ... zatím se to skusím učit sama... *3* *14* *15* I když to dopadne... -
-
Re: Re: Re: ..
Dobře a to je v poho jsem tu jako na koni..tak se měj zatím *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ok. Páá. Zatím.. *14*
-
-
-
-
-
Stařík xD
Stařik nastoupí do taxíku. Mercedes vyrazí a dědek se ptá řidiče: "Na copak tam vpředu máte tu hvezdičku?" "Byl jste na vojně? To je zaměřovač, neco jako muska na pušce. Když se mi někdo dostane pred kapotu, zaměřim, buch... a je po něm!" Jedou dál, najednou strašná rána. Řidič se otočí, co se deje, dědek vzadu vyčítavě kývá hlavou: "Že prej zaměřovac... človece, vždyť vy jste toho cyklistu minul, jen taktak jsem ho stačil vzit dviřkama..." -
-
Re: Stařík xD
lol *15*
-