-
...
mno aspon něco! -
musí
jj musí já si ted už myslím že tam bude ale holky musíme se snažit všechny jasný!! -
..
to je škoda že tu nebudeš ikdyž já taky ne jedu k babičce a ta nemá kompl!!!tak v sobotu příští tady budu až v ponděli odjíždím! -
-
Re: ..
jjn, to já mám u babičky počítač.. to je taky jediný štětníí :-)ale na táboře těžko bude :-D -
Re: ..
neee :(...
-
-
Tetování
Já bych si nenechala udělat tetování jako takoví ale henu klidně -
jj to
jj to je pravda a jake mas jako popis jama 1. ashey s pejskama 2.ashley s vtrapkou 3.sedi tam je tam sede pozadi 4. stoji tam modre pozadi 5. maxi plagat ma bile triko 6. je to jakokdyby obrazek foceny pro CD GP cervene pozadi a tak 7.mini plagat ale upklne mini 8. sedi tam na vysoke zidli cernocervene pozadi9.je tam s miley10.blond vlasy cervene pozadi
jake mas ty? jen me zajima jestli mame stejne -
NO
NO TO NENI O TOM TO JE JAK JE SLAVNA TREBA KDYZ ASH UDELALA cd TAK STOUPLA ALE POMAHA K TOMU I TADY TOTO ZE PRIDAVAS TAPETY A TAK A EMMA SE PROSLAVILA TIM HARRYM POTTREM VIS -
simca2
prece o ashley kdyz je to jeji diskuze ne?:))) *1* *15* *15* *15* *15* *15* ona si zaslouzi neake pogratulovani za jeji snahu ze? *14* *14* *14* -
můžu se zeptat fonoušci Vanessi
ono je napsáno v novinkách že se Vanessa stala nejprotivnější mrchou jak to jako myslí??nevíte něco o tom jo a sou nový fotky na ashleytisdale.org -
-
Re: můžu se zeptat fonoušci Vanessi
Já o tom teda nic nevim...A jestli to píšou kvůly těm fotkam nahejm tak ty se mi ale zdaj starý! *7*
-
-
no
no to je to
a ja vim co jsou to blendy a nektere sem nasla s hnedymy vlasy ale nvm jestli to je blend prosimte reknes me presne co jsou ty blendy??? -
tak jo
Ashley is best.Ashley je nejkrásnější na světěe tak úžasná chtěla bych bít jako ona tak fotogenická,krásně zpívá a má nejlepší styl v oblečení.