-
no
no z vis jak je ashůey ten andel????tak ja sem si tak neak predstavovala ten videoklip ale bez toho ze ash je andel *4* -
u
mno já ne -
a
ale ted letela kamsi do jizni dakoty zpívat ani nemám představu kde to je!!:-D *1* -
-
Re: a
taky si to nepřectavuju
-
-
hele
hele aDOST. ty na nich nebudeš závisláá slyšííš abys kvuli nim nemohla říct ani půl pravdivýho slova, to teda ne!! hned píšu na blog.cz správcopvi a je mi to fuk -
-
Re: hele
Jako přesně říkej si co chceš oni ti nemůžou smazat blog jenom kvuli tomu že píšeš příběh !Diť příběhy se píšou na spousty blogů !A co já znám ty příběhy jsou o Vanessa a tak jeden s třeba jmenuje Vashley válka dluhej No love a všechno je to o Vanesse tak jako!Vůbec se jich neboj že tě smažou blog !Áda napíše správcovi a bude všechno OK.
Tak se neboj Marky:-)
Oni ti nebudou řídit život a co máš říkat o Vanesse a tak !:-/Tak se nebboj mi tě s Áďou pmůžem XD
´dou pmůžem XD -
-
Re: Re: hele
díky holky ste hodný!!! *4* -
-
Re: Re: Re: hele
asi vím jak by mi bylo v tvé situaci, ael kdyby ti náhodou smazali blog, tak se za tebe budeme bít do poslední kapky krve :-D celej blogovej systém by selhal:-D -
-
Re: Re: Re: Re: hele
*15* *15* třeba si udělám novej s kamickar a shelmi *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hele
ale to nebude třeba protože vám blog nesmažou
-
-
-
-
jnj Kika má pravdu,, ty máš vyhodu, my za tebou vždycky budeme stát a budeme ti se vším pomáhat
-
-
Re: hele
hej promin dělala jsem to kvůli blogu nicem jinem *9* -
-
já vím, ale musíš se vzchopittt... jinak tě budou vydírat furt jak krávy a promiňa le te kajush bych moc nevěřila
-
-
-
čau
Ahojky jak je lidi? *4* -
ahojky
ahojky jak se mate holky ja se mam bobre -
-
Re: ahojky
cawky já taky.Čteš ty příbněhy o Ash,Zacovi,Vanesse a Scotovi???jsou upa boži!!! *1*
-
-
alw
ale jinak objevily se fotky z autogramiady z citadel ja jim tak závidím *14* -
-
Re: alw
njnn .. kdo by nezáviděl!! -
-
Re: Re: alw
ale vůbec newm oni se fotí s ash automaticky a nebo musí se zeptat?? -
-
Re: Re: Re: alw
ne to se musíš zeptat. mužu se vyfotit?.. já už na pár autogramiéd byla ty ne? -
-
Re: Re: Re: Re: alw
ani na jedné *9* ale u ash to bude slozitejsi tam to musis rict anglicky *15* a navíc mě by fotila segra *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: alw
Can i photografing with you Ashley :-D
-
-
-
-
-
-
TAK
TAK TO NIKOMU NEREKNEM!!!jo????ja se nechci hadat!!hlavne ne s tebou *9* -
-
Re: TAK
okey
-
-
čauky - mňauky
ten titulek je trápny nevšímať :-P
ahoj a čau veronika vidím že máš rada cigánku *9* -
-
Re: čauky - mňauky
ahoj ne není to trapné *15* jinak jak je??
-
-
HELP ME !!!
Hele pomoc,...jako já už tu mám z těch Ashleynek gulige,... *1* *1* *1* ,...tu máme všecky taký podobný fotky Ash a já z toho mám guláš,... mno si ce máme každá jinou awe nevadí !! *1* *1* *1*