-
tojo
Ashley je fakt bezva mám jí nejradši máš už stáhnutí písnišky z alba Guilty Pleasure??já akorát masquerade a switch nic jinýho sem nenašlo jo a ještě It´s alright,it´ok -
ona
ona ma lidi ale nechoditam chodi akorat na líbím se ti vis? *4* -
vananneh
promiň vananneh jo já myslela že si to psala ty ale ty si to nepsla to psala jenom kajuska a ještě někdo ael nás to strašně štvě když někdo pomlouvá naší Ash -
Ashley is best forever
ale navíc, tohle je přece Ashleyinčina diskuze a mají se tady psát na ni názory a když oni na ni mají takovej a tak ať si ho tady napíšou, proto ta diskuze je!!!
SKISS lásky moje od VAnessky -
medoussek
Jo JASNĚ ŽE TAM PUDEM SPOLU !! *3* -
-
Re: medoussek
a bude prdel jak na HSM3!! to bude uř´žasny
-
-
nespesna
Jojojo super *3* *1* -
JA
JAsem hlasla pro................................ ..........ASHLEY!!!!!!!!!!!!!NEJLEP SI ZPEVACKU HERECKU A MODELKU VUBEC *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
ASHLEY IS BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
podoba
no sou si podobný když byla Ashley ještě blondýnka tak si byly trochu podobný ale teď vůbec ne -
:-)
jako dneska je vážně super den, já hej kiki už se těšiš až nám ash něco poví o tom svém novém projektu? -
-
Re: :-)
Jo já taky a co myslíš že to bude ? -
-
Re: Re: :-)
myslím že fuilm a taky se těším na aliens in the attic a picture this
-
-
-
kdynby
KDYBY ASHLEY PŘIJELA DO ČESKA TAK SI MSYSLÍM ŽE SPÍS ZABLOUDILA A NEJELA TU S VELKÝM UMYSLEM PROTOŽE JAK SE ŘÍKSA: ČESKÁ REPUBLIKA JE ZAPADÁKOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*