Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Žiješ

Žiješ?? Nebo tě to dostalo xDD
    • kajuska4

Re: Žiješ

Né já se dívala na Tv *4*
  • martinkooooooo

ona je krasna

je uzasna velmi krasna holka chcem ju *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ona je krasna

Tak to jo *14* *14* *4*
  • puspuspusinka

Prosba...

Kajuško, pomohla bys mi?? Hledám nějakou stránku, kde bych našla všechny nebo hodně větší část shootů Ashleynky ... *7* *14*
    • puspuspusinka

Re: Prosba...

Kajuško jsi tu??? *7* *14* Jestli nechceš tu být se mnou tak já tě nebudu otravovat ... promiň jenom já byla na Nemocnici a moc sem neodepisovala...
      • kajuska4

Re: Re: Prosba...

Né já myslela že si vedle tak jsem si říkala že tu nejsi.A nevím kde jsou Shooty fakt nevím žádnou stránku neznám *9* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Prosba...

Aha ... no já hledám na googlu a na blogách ale všude je jenom nějaký shooty a já hledám nějakou stránku kde by byly všechny *14* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Prosba...

oki *14*
  • puspuspusinka

AHOOOJ

Vítám Belacrazy *3* *14* mezi námi fans Ashley ... *14*
    • belacrazy

Re: AHOOOJ

Děkuju mooc! *3*
    • kajuska4

Re: AHOOOJ

Ahojky Míšo,
      Přesně taky jí vítám..:)
  • kajuska4

z5

Ahojky,
    copak?
    • klaruska44

Re: z5

ahůj ne jen tak pokecat s námi..
      • tizzinka

Re: Re: z5

zdar jj pokecat vy dvě dámy :D
        • klaruska44

Re: Re: Re: z5

lol
  • puspuspusinka

Ahojíííík :-*

Ahojííík zlatíčka... :))
    Pardon ale já psala teď 13. kapitolu, byla bych tu už dřív... :))
    Kajuško, je to na blogu a Klaruško, ty o tom ještě myslím nevíš, ale píšu povídky, kdyby tě to zajímalo :D
    www.vampire-and-charmed-diaries .blog.cz

:))
    • klaruska44

Re: Ahojíííík :-*

Podívám se :)
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojíííík :-*

Ju, děkuji ... jestli nechceš číst to nemusíš, já jenom, si furt dělám reklamy, už jsem s tím myslím i trapná :D :D :)
        • klaruska44

Re: Re: Re: Ahojíííík :-*

né v poho máš to náhodou bestík !
      • kajuska4

Re: Re: Ahojíííík :-*

ok =*
  • Bože to je děsná změna tohle :D :D :(
  • anulka123

Anulka123

Tady ta diskuze je uplněě lol...Někdo píše že Ashley je jeho setřenice..Potěě všechno sou to kecy...Když máte rádi Ash tak se aspoň nechlupte tím co nejste...Třeba já bych taky chtlě být její setřenice ale to je plostěě lol:Dnee potěěě Ashley je vážně super herečka a zpěvačka...A kdo ji rád nemá tak ať sem o ní nic nepíše....Každý má jiný názor na každou celebritu...Ale nemusí je urážet...Může si to myslet...Ti co to píšot tak sou závistivíí...Jinak Ashley jee nejj ne světě:-*
  • anulka123

Souhlasím!!

Přesně souhlasím..Ashley je plostě hvězda a ten kdo ju nemá rád ať sem neleze..
    • Re: Souhlasím!!

Co tady kecáš tak proč lezeš na vanessu hudgens a nadáváš ji tam hlavně jak tady rozumuješ
  • blonde

medousssek, terýsku, anulko a další...

medousssku--jasnýý,:D mohli by jsme ji předehnat..ale nějak nám to zatím nevyšlo..ale co...zkoušejme to pořáád__ *14* ,,anulko--jo mš pravdů,od té doby co sem chodím a všichni tady srovnávali ash a van tak mi vanessa začala nějak vadit...Ashley je prostě nejlepší a nikdo na ni nemá..to je prostě můj názor!...taky jí žerůů__:D,, *14* *14* *14* ,,říkáte že to new CD je super jo?..no to se dalo čekat_:D taky od Ashley pstěěě__:D,, *14* *14* ,,taky ho musím sehnat...Ashley je nej..nej...nej na světě__*in love*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit