-
tak
ta reklama me stveee jestli se my jeste jednou objevi tak ten pocak vyhodim z okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* -
-
Re: tak
jn... to mě taky uplně vytáááčííí, ael tak co už. stím NIC nenadělááme -
-
Re: Re: tak
hmmmmmmmm
ale v jednom je ta reklama ucina!!!!!
NIKDY SI NEKUPOVAT SAMSUNG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: tak
jjjj.... už jenom ta reklama mě uplně odradila *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: tak
jn... to mě taky uplně vytáááčííí, ael tak co už. stím NIC nenadělááme
-
-
...
Ja vás úplne chápu co se týče k Vanesse a Ashley jen me to zajímalo víte, ja sem se jen tak zeptala páč mě to hrozne zajímalo když ste se stále kvůli tomu hádali, ale už to je vyřešené už všechnomu chápu takže už je to v pohodke, a ještě raz prominte.. Jinak i já mám rada Miley Cyrus ale kdybys měla vybrat mezi Ash nebo Miley tak si vyberu Ash a co vy holky? -
-
Re: ...
promě je vždycky na prvním Ashley ale potom hned MILEY -
-
Re: Re: ...
ano promě tez mil je supr ale nektere pisne se mi nelíbí...
-
-
ja ash na 100% ale medoussku to bys nikdy nenapsala *9*
-
-
NESSA´S TEAM
žádný plány vám nevyjdou smůla!;) Zato nám ten geniální jo! *15* *15* *15* -
-
Re: NESSA´S TEAM
vsadíš se???- *15* *15* *15* *15* *15* no však co, povíme si to za týden jak skisnete jak kozy *15* *15* *15*
-
-
ahoj
ja som tu marketa mám plán:-D (p.s. není to nič z ashley alebo vanessou tíka sa to blogov *3* -
furt..
Ashleynka Over it poslouchám furt *14* *14* -
-
Re: furt..
Yeahhh ,.. *14* *3* -
-
Re: Re: furt..
Mně se líbí ten začátek..omg...já jí poslouchám normalně furt.. *14* -
-
Re: Re: Re: furt..
Wáááá ta písnička je přímooo mega chytlavá zareje se ti do kůže a nechce ven ... je božská ... yeahhh ... *14* *15* -
Re: Re: Re: furt..
Mě taky děsně moooc *15* *14* *3*
-
-
-
-
OK...
Tak já tedy jdu ... do 12 jsem tu ... zatím pááá ... *14* *4* *3* -
-
Re: OK...
Aha..páá.. *14*
-
-
...
Noo twe... tak co budeme dělat??? *14*
Teďka si dám na chvíli padla, ještě musím totiž dneska stihnout jeden layout, ale chci pauzu ... *15* -
-
Nwm..ale škoda že nejsou newsky.. *9* -
-
Re: Re: ...
No mě už to ani tolik nevadí ... *15* Mám rpáce dost a ještě přidávat newsky ... *15* Nwm jak bych to zvládla, ale jinak je to škoda, kvůli tomu že bych chtěla nějaké new fotky... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Ano já čekala ráno na fotky..a nic *14*
-
-
-
-
HLAVNĚ !!!
Hlavně si musíme dávat pozor a nedát nikomu přležitost aby nás rozhádaly ... *8*
Známe ... víš koho myslím ne Kajuško?? ... Naše přátelství vydrželo hodně a vydrží mnohem víc ... my zvládneme VŠECHNO !!! *14* *14* *14* -
-
Re: HLAVNĚ !!!
Ano pravda a vím koho myslíš tedy myslím *14* *14*
NIKDO NÁS NEROZHÁDÁ LIDI *14* *13* *14* -
-
Re: Re: HLAVNĚ !!!
YES *14*
-
-
-
xDD
Holky ... já dneska umřu smíchy... tohle je na mě mooc ... hlášky ze Zacka a Codyho ... hlášky z Kobry 11 ... Vy dvě ... a já ke všemu ožraláá ... no to bude večer těšte see *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
Jsem dnes taky ožralá *15* *15* Takže nejsi sama *15* -
-
Re: Re: xDD
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
*15*
-
-
Re: Re: xDD
Noo sakra... už 5. prdlá dneska.. Klaruš jestli se přidáš tak exploduju smíchy *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
Já taky ale jen dcl *15*
-
-
-
-
lol
a teď umírám zase jááá lol já jsem spadla ze židlé že prej že chodím s Bagridem a lol tu parodii jsem viděla i moje třída padala
*15* *15* -
-
Re: lol
*15* *15* Karolína Bagridová heee *15* *15* *15* no Kájuško že se nestydíš *15* *15* *15* -
-
Re: Re: lol
A já taky spadla ze židle aby se neřeklo ... a hádejte proč ... tlemila sem se Kájuš že spadla ze židle a sama sem spadla ze židle... supeer nee *15* Božee... *15* *15* *15* My sme fakt ujetý ... *15* -
-
Re: Re: Re: lol
*15* *15* *15*
-
-
-