Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

haha

hahaha
  • Já tu jsem...

Já jsem tady!!! xD
  • medousssek

:-)

ale celkem má Ashley moc krásné místo v tom TweeterMallu,... je myslím 18 - což je velmi pěkné
  • simca2

styl

ja sem sice slibila nicky ze nani pockame nez protoze se chtela taky bavit s nama o ashleyenem stylu
    me totiz napadlo ze dalsi tema bude ashleyiny styl obleceni a tak co rikas?
  • nicky0012

mno

mno tak ash ted hodně co já vim kámoší s miley a taky určitě se selenou a demi mno ale nejvíc s miley ale s vtrapkou vubvec tedka nekémoší!!!to je doooobře!já mám ráda ashley a miley a oni jsou nej kámošky a to je dobře!
    • vananneh

Re: mno

Ash se s Van baví ty píííčo:) Sou to BFF!!Jak by spolu asi teď mohly chodit ven když Van natáčí film a Ash je taky někde!!:D
  • omajda

JSI TU????

JSI TU????KAMILO
  • simca2

jj

jj sem o cam si budem povidat? *4*
  • medousssek

mám na to stejný názor

není to o tom, že by Vanessa nebyla krásná, talentovaná herečka a zpěvačka. prostě tak jak říká anulka-Vanessa je skvělá ve svém povoláí, ale prostě mi není moc sympatická. Myslím, že je super, že se už nebudeme hádat a budeme je brát jako kamarádky a obě super holky...... sou obě talentovan a úspěššné a stejně slavné, takže jsou obě super.... taklže už žádné hádky, nemá to cenu!!
    • kamickar

Re: mám na to stejný názor

já mám ráda Vanessu ale ne tak jak Ash.od tý dobi co se Vanessa fotila nahá tak už nemám až zas tak tolik ráda ale ne že bych jí nesnášela to ne
  • simca2

NO

no HSM bylo v kinech a nebo to je na DVD
  • simca2

jj

ja bych skakali radosti proste ....aona prijde tak kolem sedme nebo v sedm jj? zatím tu budu ja *5*
    ashley is best *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit