-
Cody Linley
Ten se mě tedy vůbec nelíbí ... *15* *15* Takovej ten typ slaďoušků ... no i když to Alex taky ... *15* *15* *15* -
-
Re: Cody Linley
no hele ale pusu bych mu už určitě nedala *15* *15* *15* *15*
http://tapety.osobnosti.cz/cody-linley/14811 -
-
Re: Re: Cody Linley
Já hned..kuwa musí tam bejt Mileyna..kuwa proč tam nejsem já.. *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Cody Linley
*15* *15* *15* Říkám, musíš si ho nejdřív vyčistit pořádně nebo chytneš nějakou nemoc ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Cody Linley
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
xD
Kajuško ta tvá foteška z dálky působí jako když je Nessulka těhotná ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
wow.. *15* ..ale fakt....... *1*
-
-
..
Ahojky..mno jsi tu pozdě.. *15* jsem měla protebe jet *15* -
-
Re: ..
Noo jonoo ... *15* sem se torchu sekla ... ještě minutu a už bys vyjela coo ... *15* *15* -
-
Re: Re: ..
Asi jo..ale to by jsme si rovnou mohli dát někde kafé.. *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Jo někde na půlce každá by ujela jenom 200 km a pak bysme si daly kafe ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jooo. *14* ..to je můj sen.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Ano.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
No já bych ho trochu předělala ... *15*
Můj sen je být s tebou ... třeba i bydlet blízko a každý den zajít na kafé i s Klaruškou a vodrbat vše ... a být spolu ... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
...
Nejdeme si povídat vtipy?? Když sem tak vožralá, tak mi aspoň přídou více k smíchu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
dobře *15* *15*
-
-
Im died
Jsem mrtvá... To byla Duška to napsat... *15* -
-
Re: Im died
*15* *15*
-
-
opraváá
terýsku--jujky no jo:D to bylo plo tebe no tak neváá..si všímavá takže supr_LOL:D -
Ashley je BEST!!
Ashleynka je nejlepší zpěvačka a herečka co znám..není jak nějaká Vanessa Hudgens..já Vanessu nemám ráda..newim proč..je mi strašně nesympatická..ale Ashley mi příjde jako úsměvavá, pohodová holka..prostě žerůůůů -
-
Re: Ashley je BEST!!
ano presne tak vanessa me prijde nesimpaticka a namyslena nevim proc ale pripada me njako by se vychlubovala ze chodi se zacem a navic ma skarede pisnicky ale nemuzu ji posuzovat kdyz neznam ale to je muj nazor !!!!ashley BEST *14*
-
-
téma
tak něco společnýho s ashley to je jasný,ale co že ? je toho spousta ,ale aby nás to bavilo *7* -
simca2
Mno mně Jared moc simpatickej nebyl a Jared Ashley podvedl když jezdila po turné !! -
jo no
jo no prestavuji si ze spivam po podiu nedokazu si to predstavit ty hvezdy musi teda statecny *14*