-
...
Já tam nic nepsala a s kajushkou sme se dneska domluvily a nevim pdo je ta poslední... -
Ale neee
už to na ně přichází.. četla jsem že mimozemšťani před smrtí musí všem nadávat, takže na ně nespesna nebuď naštvaná, chudáčci maličtí... jim už z toho hrábllo :-Dtakže si neber co ztady na ashley řikaji oni to tak nemyslí, oni už ty hádlky mají vrozené:-D -
-
Re: Ale neee
sklapni gafane!! *16*
-
-
ashley
Ja sem ji kdysi nesnasela ale tedka ji myluju :) krasne zpiva krasne hraje uplnn nej *14* *14* *14* *3* -
hlasujte
http://verunkavanesska.blog.cz/0909 /sonc-1-kolo -
ale
ale ted fakt nvm -
viť
taky to říkám -
AHA
AHA *1* -
-
Re: ja asi vim
ja asi vim proc se to odesila vickrat protoze kdyz kliknete na odeslat vzdyz jednou a nejdeto tak se na to klikne jeste jednou a pakse to tam odesle tolikrat kolikrat ste na to klikli me se to taky stlo
-
-
aa
a byly jste na seznamovaku????deny??? *7* *4* -
no
no jo ale ona nebude hrat ve 4 nikdo z nich nebude hrat ve 4
zatím nejsou zadne new novinky a v HSM je nejlepsi nejzajimavejsi gabriela jako role me prisla nudna!! *10* -
-
Re: no
Já sem myslela že tam nebude hrát jenom Troy" *10* *10* To je škoda. -
Já abyhc pravdu řekla mě přišli zjímavé obě role!!Každé byla v něčem dobrá!!
A co jinak jsou nějáké novinky o ASH?? -
Proč zaplavuješ diskuzi takovýma ho*nama? Koho to zajímá, že se máš tak či tak. Ani stopy po diskuzi o A.T, hlavně že se máš dobře. Ty máš dost, radši vypni počítač, bude to tak lepší. *16* -
-
Re: Re: no
Sklapni mě to třeba zajímá!!Víš my jsme všichni kámoši jo?A zajímá nás jak se má naše kámoška!Jo a ty mezi nás nepatříš leda že bys sem nepsla takový sračky a normálně bys byl normal. fans jako každej jinej!A počítač si vypni sám jo?Páč se sereš do každé dizkuze tady nikdo tě tu nesnáší jo?UŽ VYPADNÍ!!nemáš žádný kámoše vid!!a proto se nudíš a píšeš sem tyhle vymatlaný sračky!Nojono malé 11ti leté dítě se nudí vid??Tak běž spinkat a nesr se mamince na počítač jo?papa! *15* -
-
Re: Re: Re: no
Vidíš jak to jde, už ses konečně naučila psát? *4*
Mimochodem "nikdo mě tu nesnáší" - nezní to trošku hloupě? Nemáš v hlavě trošku zmatek? To bude nejspíš tím, jak jsi vysadila to dEbIlnÍ psaní. *5*
-
-
-
-
divnéé
a ještě k tomu je divny že se domlouvají přes vzkazy.... tak proč se nedomlouvaji přes diskuzi?? protože ví, žebysme to zjistila!!! -
-
Re: divnéé
jo máš pravdu je to divný a navíc hloupý *15* *15* -
-
Re: Re: divnéé
divný, hloupý ubohý a dětinský -
-
Re: Re: Re: divnéé
ještě trapný -
-
Re: Re: Re: Re: divnéé
a ještě debilnííí a tupýý -
-
Re: Re: Re: Re: Re: divnéé
holky já to ukončím je to proste trapné dětincké ubohé debilní divné a tupé!!!! *15*
-
-
-
-
-