-
..
Jak děláš ty popisky menu? *4* -
-
Re: ..
No ve photofilteru si dám malý rozlišení obrázku a pak to do teho normálně napíšu a je too ... sem zjistila že to není žádná věda *15* A pokud bys chtěla nějaké lepší tak si prostě na googlu najdeš obrázek a pak jenom napíšeš to info, affs atd. *14* *14* *14*
Hele ale bacha na to sem přišla sama... *15* -
-
Re: Re: ..
aha..já ten program nemám..
a mně to dělá maci+dessy tkže jen sem se ptala.. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
AHA jj ... *14* V poho ... *14*
-
-
-
-
...
Zítra tu tedy nebudu ...
My jedeme bruslit na LIPNO ... na celý den a poté zajdeme do restaurace, dyžtak napíšu jak to budee.... ale asi tu mocka zítra nebudu ... *7* -
-
Re: ...
šak dobrý chápu *4* -
-
Re: Re: ...
jj... *14*
-
-
-
hm
POVÍDA PEPÍCEK TÁTOVI: HELE TATI PREDSTAV SI, ŽE ME CHTELA VCERA ZBÍT PARTA KLUKU. A PROC ??? PROTOŽE MÁM DLOUHÝ VLASY. A PROC JSI NEZACAL UTÍKAT? TATI VÍŠ JAK BLBE SE BEHÁ V LODICKÁCH *15* *15* *15* -
-
Re: hm
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
:)
I love you Ashley *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :)
Já jí taky miluju ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :)
též *14* *14*
-
-
-
...
Kajuško já jdu na hodinku ven ... ono je tam ták nádherně ... ju ... v 5 nebo v půl 6 sem tu *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Jasný..já půjdu taky se proběhnout se psem ať něco shodím..tak paa.. *14* -
-
Re: Re: ...
OK. Pááá... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
I kláruš tam mělo bejt* *1*
-
-
-
-
vERČÍÍÍK
ahoj holky....nejsem zaregistrovana na tehle strankach ale moc rada upravuju fotky tak bych mohla udelat nejaky tapety s Ashley a vy byste je sem pak nektera dala...dystak piste na mail We.r.y@seznam.cz -
Škodáá
Jujky to je dobrý nápad ale moje kámošky Ashley nemejí moc v lásce a ve škole neznám nikoho kdo by o ní mluvil....Takže já asik podpisy mít nebudu:(...ale mohla bych zkoušet hledat její adresu nebo e-mail ... -
medoussku
Co myslíš ty medoussku?? -
blonde
Škoda že tady není Áďa jako medoussek ta by to hned vyřešila *4* *5* -
JJ MAJI
JJ MAJI