Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

je to je to:

je to :www.myzuka.ru
    ale je to rusky tak ti reknu navod jak si to stahnout jo??proste zadas ashley tisdale tam se ti ukaze GP a tam si muzes stahnout vsechny a kdyz zmacknes na tu pisen tak hned tu prvni tabulku dej jo???a potom si musis poradit sama ja mam totiz urco jiny pocak nes ty
  • kamickar

dobře

to bude dobře že bude na osobnostech já bych chtěla vydě ve skutežnosti Ashley určo je ještě hezčí ve skutečnosti
  • omajda

no

no me taky rikaji takove veci
  • nespesna

sem tu

ahoj jsem tu nejhezči se mi libila demi lovato jasi vybiram podle obrazku! *14* *14*
  • simca2

uz

uz sem tu *4*
  • simca2

jo

jo ja sem si to rikala milionkrat byla sem natesena ale musim rict ze se kni vic hodil scoot a tobe???
  • simca2

kam

kami? jsi tu,
  • mrs_jackson

:)

Jééé ta new hlavní fotka je pěkná *4* myslim že Ashley ty blond vlasy sluší víc *15* *15*
  • omajda

mega zachvat

protoze ten plagat vanessy byl pomalovany mela rohy vypadane zuby velky jazyk a propichnute oci to je upa super fakt mega zachvat *15*
    • medousssek

Re: mega zachvat

to je jak my s Kikou(jessinka)dělali sme z vanessy mutanta:-D
      • omajda

Re: Re: mega zachvat

dobry jessinko a medousssku *15*
  • simca2

no

no jo ale proste vsichni ted si mysli ze j namyslena *5*
    • medousssek

Re: no

no a? ať si to myslí... důležitý je, to co si ymslíme my.. třeba je namyšlená, třeba není... to se my nedozvíme prootže jií vubec neznáme. ale podle jejich kamarádů třeba Miley je prostě nejlepší holka na světě, taky podle videí a fotek se dá poznat že je super... a je uplně v poho.. narozdíl od jinejch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit