-
je to je to:
je to :www.myzuka.ru
ale je to rusky tak ti reknu navod jak si to stahnout jo??proste zadas ashley tisdale tam se ti ukaze GP a tam si muzes stahnout vsechny a kdyz zmacknes na tu pisen tak hned tu prvni tabulku dej jo???a potom si musis poradit sama ja mam totiz urco jiny pocak nes ty -
dobře
to bude dobře že bude na osobnostech já bych chtěla vydě ve skutežnosti Ashley určo je ještě hezčí ve skutečnosti -
no
no me taky rikaji takove veci -
sem tu
ahoj jsem tu nejhezči se mi libila demi lovato jasi vybiram podle obrazku! *14* *14* -
uz
uz sem tu *4* -
jo
jo ja sem si to rikala milionkrat byla sem natesena ale musim rict ze se kni vic hodil scoot a tobe??? -
kam
kami? jsi tu, -
:)
Jééé ta new hlavní fotka je pěkná *4* myslim že Ashley ty blond vlasy sluší víc *15* *15* -
mega zachvat
protoze ten plagat vanessy byl pomalovany mela rohy vypadane zuby velky jazyk a propichnute oci to je upa super fakt mega zachvat *15* -
-
Re: mega zachvat
to je jak my s Kikou(jessinka)dělali sme z vanessy mutanta:-D -
-
Re: Re: mega zachvat
dobry jessinko a medousssku *15*
-
-
-
no
no jo ale proste vsichni ted si mysli ze j namyslena *5* -
-
Re: no
no a? ať si to myslí... důležitý je, to co si ymslíme my.. třeba je namyšlená, třeba není... to se my nedozvíme prootže jií vubec neznáme. ale podle jejich kamarádů třeba Miley je prostě nejlepší holka na světě, taky podle videí a fotek se dá poznat že je super... a je uplně v poho.. narozdíl od jinejch
-