Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Kajuško, ty máš obě hry SIMS??? 2 i 3 ??? *7*
    • kajuska4

Re: ...

Nn jen 2 *4* ale už to nehraji *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Acha ... Já bych chtěla 2 ... jenže táta jí nechce koupit ... že prej ej to kravina ... *8* *9*
        A 3 sem měla jen nějakou jinou ... ne tu pravou, tu bych též chtěla skusit ...
        Noo ale tak Káťa bude mít v únoru narozky, tak snad jí to koupí... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

dobře *14* já hraji Gta 4 takže *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

A co to má být a o čem nebo co???
            Já momentálně Harryho Pottera ... *15* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

To zas já jo..chodíš tam nakupovat a do baru a umývat auta jezdíš vlakem a pak letadlem *1* *1*
            • puspuspusinka

No fuuj ... *15*
              Také hry já ráda moc nemám ... jedinou vyjímkou jsou bulánci ... *15* *15*
            • kajuska4

to jezdíš autama a střílíš a děláš ukoly mno brutus hra *15*
  • puspuspusinka

xD

To fakt nepochopim, jak můžeš ze slova správně udělat správce ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Já ani nevím já dnes už nemohu psát nějak.. *15* furt dnes něco dělám jezdím s baráku k babičce tam něco dělám uklizím nebo td už mně bolí ruce že nevím co píšu *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

*15* *15* *15* *15* Aha ...
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

*15* *15* *4*
  • ashley♥

ashley je ze všech nejlepšejšííííí♥
  • anulka123

Jak je to možný??

Heyy jak je možný když přidávám k Ashley skoro každej den tapety a obrázky a obejví se jenom jedna tapeta bo jeden obrázek a někdy se neobjeví nic..Nevíte ploč??Jak má být potom na 3. místě když to nejde přidávat..
  • misisek

Designy

Ahoj, já vim že se tady diskutuje o Ashley, ale našla jsem krásný designy s Ashley. Jestli někdo má blog, tak ať se koukne: http://nej-grafika.blog.cz/rubrika/ ashley-tisdale *14* *14* *14* Já taky mám, Pop Princess *14* *14* *14*
  • blonde

birthday party

jo klíďo tady budu, když bude čas_:D je to skvělek nápad..jak asi Ashley oslaví svý narozky?..možná zase na Malibu..no uvidíme:),,Jinak ashley je nejlepší a nejkrásnější_:D,, *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

ZASHLEY

Podle mě by se ashley k Zacovi mooc hodila. podle mě i víc než se k němu hoí Vanessa. protože mi připadá že když jsou Zashley spolu dělají blbosti a tak... já bych si moc přála aby byli spolu.. a myslím si že spolu chodili protože spolu mají hodně fotek a taky ještě v HSM1 byli pořááááááááááád spolu - myslím při natáčení
  • blonde

jessinka666

jakto?... *7*
  • jessinka666

omajda

škoda že nás tady není víc třeba 8 co by se rychle zvyšovalo !!
  • nicky0012

jo?

vy tu jste od rána každý den až do večera mno to máte dobrý teda!!a vnoci taky a v kolik ráno vstáváte (od kolika tu ráno ste?)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit