-
...
Kajuško, ty máš obě hry SIMS??? 2 i 3 ??? *7* -
-
Re: ...
Nn jen 2 *4* ale už to nehraji *9* -
-
Re: Re: ...
Acha ... Já bych chtěla 2 ... jenže táta jí nechce koupit ... že prej ej to kravina ... *8* *9*
A 3 sem měla jen nějakou jinou ... ne tu pravou, tu bych též chtěla skusit ...
Noo ale tak Káťa bude mít v únoru narozky, tak snad jí to koupí... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
dobře *14* já hraji Gta 4 takže *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
A co to má být a o čem nebo co???
Já momentálně Harryho Pottera ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To zas já jo..chodíš tam nakupovat a do baru a umývat auta jezdíš vlakem a pak letadlem *1* *1* -
No fuuj ... *15*
Také hry já ráda moc nemám ... jedinou vyjímkou jsou bulánci ... *15* *15* -
to jezdíš autama a střílíš a děláš ukoly mno brutus hra *15*
-
-
-
-
-
-
xD
To fakt nepochopim, jak můžeš ze slova správně udělat správce ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Já ani nevím já dnes už nemohu psát nějak.. *15* furt dnes něco dělám jezdím s baráku k babičce tam něco dělám uklizím nebo td už mně bolí ruce že nevím co píšu *15* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15* Aha ... -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *15* *4*
-
-
-
-
ashley♥
ashley je ze všech nejlepšejšííííí♥ -
Jak je to možný??
Heyy jak je možný když přidávám k Ashley skoro každej den tapety a obrázky a obejví se jenom jedna tapeta bo jeden obrázek a někdy se neobjeví nic..Nevíte ploč??Jak má být potom na 3. místě když to nejde přidávat.. -
Designy
Ahoj, já vim že se tady diskutuje o Ashley, ale našla jsem krásný designy s Ashley. Jestli někdo má blog, tak ať se koukne: http://nej-grafika.blog.cz/rubrika/ ashley-tisdale *14* *14* *14* Já taky mám, Pop Princess *14* *14* *14* -
birthday party
jo klíďo tady budu, když bude čas_:D je to skvělek nápad..jak asi Ashley oslaví svý narozky?..možná zase na Malibu..no uvidíme:),,Jinak ashley je nejlepší a nejkrásnější_:D,, *14* *14* *14* *14* -
ZASHLEY
Podle mě by se ashley k Zacovi mooc hodila. podle mě i víc než se k němu hoí Vanessa. protože mi připadá že když jsou Zashley spolu dělají blbosti a tak... já bych si moc přála aby byli spolu.. a myslím si že spolu chodili protože spolu mají hodně fotek a taky ještě v HSM1 byli pořááááááááááád spolu - myslím při natáčení -
jessinka666
jakto?... *7* -
omajda
škoda že nás tady není víc třeba 8 co by se rychle zvyšovalo !! -
jo?
vy tu jste od rána každý den až do večera mno to máte dobrý teda!!a vnoci taky a v kolik ráno vstáváte (od kolika tu ráno ste?)