Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasovat se může jednou za 10 min...

Tak jsem změřila tu prodlevu mezi hlasovánim ;)... Je to jen 10 min... :)...
  • Ocenění...

Hele významný ocenění (filomová) jsou samože Oscary, ale taky MTV Movie Awards (kde Vanessa ostrouhala a Ashley vyhrála) a TCA (to se uvidí)... Ale na netu jsem tuhle vyhrabala starý články o ZLATÝ MALINĚ (opak Oscara, získávaj jí Paris Hilton atd.) a Vanessa byla na zlatou Malinu v minulosti několikrát nominovaná!!!
    • medousssek

Re: Ocenění...

jj o té malině jsem četla..... že je to hrozný ocenění a Vanessa na něho byla nominovanáá
  • marsa12

medoussek

ahoj.. *3*
  • simca2

no

no henu mozna jj ale ne normal tetovani
  • simca2

fiha

jejda takove plagaty bych chtela taky fakt ale kdyby to ale nejak slo myslis ze to bude nekdy v cesku???
  • kamickar

nojo

ale oni se bavit nebudem žejo já to píšu a zároveň se koukám na Raise Your Voice z Hilayr Duff
  • simca2

ze

prosim hlasnes pro nej blog tady?http://dievcenska-poradna.blog.cz/0907/2-kolo-miss-2009
    pod jmenem andy
    blog je o ashley tisdale je to upa bozi blog dik
  • kamickar

anulka

to já taky ty fotky sou užásný já sem psala že tam sou nový fotky je tam se Zacem,Vanessou a s Corbinem Ash to moderovala předávala cenu pro Zaca za film 17 again
  • kamickar

tak jo

já to skusím
  • simca2

ash

ash je proste nej nej hrozně sme rada ze sme si ten blog udelali ale akorat nechapu jk takove blogu muzou mit 900 lidi denne *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit