-
proc??
proc jste nejsou novinky na hallowen??? -
-
Re: proc??
newím, třeba ani žádné nebudou, minulej rok se objevilo třicetivteřinový video jak se tam Ashley jenom ochomejtla s vanessou a atky žádný fotky ani nic jinyho nebylo.. asi chcou udělat svou halloweensoou party bez paparazziu a bez fotek.. ale tak se to třeba objeví později -
-
Re: Re: proc??
jo no mas pravdu
-
-
-
PA
JA už pôjdem ešte tu budem asi papa *3*
ashleynka is best si naj naj naj forever *14* *14* *14* *14* *14* lepši než NESSYNA NO FUJ! *16* -
-
Re: PA
ROMANO HIP HOP je váážně strašnááá
-
-
ady
Ady ja jsem nasla CD Ashley SoundCheck PE 2009 a co je na tom nejlepsi???ze je to cd live takze je to nazpivane nazivo!!!!! *15* *15* *15* asi si to objednam z Ameriky *14* *14* *14* -
-
Re: ady
heeeeeeeeeeeeeeeej.... tak to musí bejt super.-.. že bych si napsala ježíškovi :-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ady
JO JA TAKY!!!ale jeden hacek *9* -
-
Re: Re: Re: ady
teda vic hacku *9* !!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ady
a neni jistý jestli to vubec dojde.. a když už to dojde tak v jakým stavu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ady
my mame docela velke stesti ze tatka pracuje v Mnichove a ja si myslim ze v Nemecku to bude aale jestli ne tak to zkusime no
-
-
-
Re: Re: Re: ady
amerika je mooooooooooooooooooooooooooooc daleko co:-D -
-
Re: Re: Re: Re: ady
to taky ale stoji to 8 dolaru to je v poho ale jsou tam jenom 6 pisnicek: Its alright its ok, hot mess, masquerade, hait, tell me lies,what if
-
-
-
-
-
HOLKY
to stím Scottem sem to já nepsala.. já sem si toho doknce všimla až teĎ!!!!!! -
-
Re: HOLKY
kdo je scott?? :) -
-
Re: Re: HOLKY
její přítel podív se na můj blog: ashley4-is-best.blog.cz *14* -
-
Re: Re: Re: HOLKY
jako newím kdo mě zase vlezl na profil..m už toho mám DOST
-
-
-
Re: HOLKY
zmen si heslo ju??? *4* -
-
Re: Re: HOLKY
jj..už sem si ho změnila!!!
-
-
-
komu
komu fandite holky???monika je slaba muj nazor!!! *3* -
-
Re: komu
jo monika je slabá -
-
Re: Re: komu
ste tu někdo holky chci si s někým psát *9* -
-
Re: Re: Re: komu
já jsem tady -
-
Re: Re: Re: Re: komu
ja taky *3*
-
-
-
-
-
Princess Ashley Speers
nj já vím jeto blbá přezdívka skusím vymyslet něco jiného -
-
Re: Princess Ashley Speers
náhodou je to supeeeeeeer *14*
I LOVE PRINCESS ASHLEY SPEERS *14* *14* -
-
Re: Re: Princess Ashley Speers
jo ja upa hrozněě mě ani nejde o podpis nebo tak ale de mi o to že od ni budu 1 metr a uvidím ji!!! nic jinýho max se s ní vyfotit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
sem se nějak rozepsal,jj podpis,vyfocení,kocert,vydět Ash naživo spívat no prostě supééééééééér *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Princess Ashley Speers
já bych chtěla vydět Ashley naživo to by bylo super *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Princess Ashley Speers
jé a kdyby tu měla koncert jupí ale Praha je promě moc daleko jo kdyby měla koncert v Jindřichově Hradci tam bych mohla to je odemě kousek a vzala bych s sebou kámoškun která Ash milujě hlavně HSM a taky je starší budejí už 15 se má a rodiče by jí to dov olily ale koncert by byl určo drahej -
-
Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
ach jooooo... *9* nikdy nepřijede... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
achjo nesmíme ale strácet naději že??
-
-
-
-
-
Musím pádit, ale večer sem ´tu =)
Hele já du ... ale večer tu budu na 100% *14* a zejtra mám doktorku *9* ... a ještě asik ve středu nedu do školy a pak už asi ve četvrtek možná ano ... *9* *9* *9* a moc vám děkujííí za ty prázky, moc ste mi pomohli z tý blbý nálady ... *14* hlavně Kajuška4, Gabriella.Montez, Truelove a všeci z diskuze Avrilky, Ashleynky a Nessynky tak mocík děkují *14*
Ste moji Miláčkovéééé !!! *14* -
-
Re: Musím pádit, ale večer sem ´tu =)
páááááá *4*
-
-
Jdu ...
Tak já jdu torchu poklidit, jsem se vyspala ... a mamka mi dala práci ... *9* Tak já příjdu až někdy pak ... nwm kdy ... ale myslela sem si že tu budu celý den ... *9* *9* *5* Ale evidentně nebudu, jednou se sekne net a nejde, po druhý usnu *15* a teďka koukám že už je 1 hodina a mamka přijede ve 3 tak abych to stihla všee.. *14* *4* Tak promiň mooc ... ale nebuj vrátím se... *14* *4* -
-
Re: Jdu ...
Ok..škoda..pa.. *14*
-
-
...
Jééé děkují Kajuško ... za komentář ... myslíš jako vážně že je to hezký a že pracuju rychle??? Já si myslím že teda moc rychle nepracuju ... jakoo je to zatím pořád nic moc ... *9*
Ale děkuji seš poklad ... *14*
Ale abych se furt jenom nekritizovala ( i když mi to de dobře) tak se taky pochválím ... na to že to dělám vše poprvé rekonstrukci popisky a ty sloupky bych řekla že v tom zase tak děsná nejsem !!! *14* -
-
Re: ...
Ano pracuješ rychle.. *14* -
-
Re: Re: ...
Noo navigation už mám konečně hotovou ... takže dneska udělám ... doufám networks, affiliates, site info a family site a potom už budu dodělávat jen úpravy a bude to ... ale tak uvidím ... když dneska nestohnu všechno co chci tak mám ještě do pátku čas ... ale už to chci mít za sebou ... *15*
No a v sobotu bude kontrola ... obíhačka ... když budou tak i první novinky ... a nějaký to VOTE ... *14*
Myslím že mám dost rpáce na celý týden ale bude to stát za to ... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
ok *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
No to ses mi rozepsala ... *15*
-
-
-
-
-
...
Kajuško my jdeme tedy až o půlnoci ... budeme zatím kecat??? *14* -
-
Re: ...
Jasnééé my jdeme takyyy *14* -
-
Re: Re: ...
Páááni, já sjem táák totálně nadšenáá ... Můžu toho tolik teď splnit, mám spousta novoročních předsevzetí ... a všechna chci splnit, hlavně to naše společnéé... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Aji já *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
YEAH *14*
-
-
-
-