-
..
http://www.vanessa-hudgens.org/phot os/displayimage.php?album=1547&pos= 3 fotky s premiére Beastly včera v LA *14* *14* *14* -
-
Re: ..
Ahááá mě to nedošlo *15* -
-
Re: Re: ..
new *15*
-
-
-
značka
holky nevíte někdo jak se jmenuje modni značka, kterou vymyslela Ashley s Vnessou? :-) -
-
Re: značka
Cožee??? -
-
Re: Re: značka
no převážně Vanessa vymyslela modni značku je to už docela dot dlouho a pomáhala ji Ashley a já potřebuju vědět jak se jmenuje :-) -
-
Re: Re: Re: značka
Nic takovýho nevymyslely a nemají ... obě pomáhaly značce Ecko Red ... dělaly na to reklamu a pak použily i ve svých klipech .. aby jí proslavily ... ale vlastní nemají ... -
-
Re: Re: Re: Re: značka
tak *3* -
aha, tak děkuju :-)
-
-
Re: Re: Re: značka
Ahoj..oni myslím nemají to jenom boty ecko red nebo tak..ale modní značku.. *9* -
-
To není jejich značka a navíc ne jenom boty ... i oblečení ... *14* Ale boty hlavně *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: značka
Jj já vím *3* *3* *14*
-
-
-
-
Re: Re: značka
*7*
-
-
-
VIPA !!! NEJ AKCE !!! xDD
Bože můj, dneska jsme v němčině probíraly co plánujeme na VP ... a já hned začala říkat, že budu se svojí nejlepší kamarádkou o prázdninách ... a on abych o tom napsala německy doma, tak už to mám napsaný ... a je to o tom, že s tebou plánuju krásný víkend nebo nevím jak dlouhou dobu ... doufám i ve více dní ... a že spolu budeme spát ve stanu, budeme spolu celý dny ... Bože já už se táák těším ... vážně už se nemůžu dočkat až spolu budeme ... *14* *14* *14* -
-
Re: VIPA !!! NEJ AKCE !!! xDD
Já na to furt taky myslím:*♥..Už se moc těším šíleně mocká♥♥ *14*
-
-
ČÁÁUW
Ahoooojte Ejdy si tu ? :) -
-
Re: ČÁÁUW
joo sem ...:D ale sem nezaregistrovanááá -
-
Re: Re: ČÁÁUW
Hej já taky,ale vubec newim jak je to možny .... :( je to jakysi divny :( musíme to nák spravit....:( -
-
Re: Re: Re: ČÁÁUW
no to teda... a rychle.. :D -
-
Re: Re: Re: Re: ČÁÁUW
to je fkt divny ...to by chtělo se někoho zeptat ...,ale newim koho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ČÁÁUW
napiš správcovi :P
-
-
-
-
-
-
Ashley
Ashley je krásná a krásně zpívá nevim co na ty miley vidite neni vubec vyspela zpiva docela dobre ale je to opila husa kdyz v 16 letech je porad opila a neni ani hezka a jestli nemate radi ashley tak sem nelezte trapaci!!! *13* -
joo :D
anulka: jo jo tak jo moje icq je 403466777 tam se domluvíme ale vážně ju? *14* *3* -
jiného
Každy si myslí něco jiného. -
Vždy
Protože ona je BEST *3* -
Mno
Dit je tolik fanoušků ve fanklubu přihlášenejch -
medousssek
to sem teda nevěděla