-
kami
kami zkus si dat nejakou tapetu mas to? -
ahojte
ahojte!!!ashley ma krasne tapety jsou upa bozi!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
simco2
bavíme se o tom že nespesna našla stránku mujzpravodaj. cz nebo nějak tak..a tam když se zaregistruješ tak ti budou na tvůj e-mail posíílat novinky o Ashley..pravidelně..seš tam zaregistrovaná..?? -
Ashley
Asley je hrozně dobrá.A už jsem hlasoval pro Ash Vanesa proti ash nebude mít šanci. *3* -
jo a dik za radu
jo a dik za radu *4* *4* -
jj
jo ted upa uzasnj díl!!!! *14* -
j
j mělo by to byt a založíš mi pls twitter -
...
čauky holky já newm jak dlouho tu budu páč se mi moc nechce .... mno možná chvilku tu budu ju??
sou novinky ??? nebo je tu nějáký příspevek na kterej bych se mela podívat(myslím od fan van)... -
nikcy
niky dík že si nám pochválila fdess udělala jsem ho já s magdou.-D -
-
Re: nikcy
nemáš zač!je fakt moc krásnej!moc se mi líbí!!takový hezký dessi nedělá ani ta photo-grafic-shoot...měly byste je holky dělat na objednávku a měly byste více zákaznic než ta holka!!! *4*
-
-
pozvi
pozvi sem co nejvíc lidí, ať je tady srandá
..ale myslím, že tu dneak bude jessinka, ty , já , marketka. nicky a asi omajda a možná taky kamickar.. to nás bude dost *5* -
-
Re: pozvi
jj..ona sem možná příjde i moje káámoška.... já ji ještě musim napsat! -
-
Re: Re: pozvi
no já taky musím napsat wajushce a´t sem dorazí.. ona na to určitě zapoměla *15* *15* *15* *15* *15*
-
-