Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

kami

kami zkus si dat nejakou tapetu mas to?
  • simca2

ahojte

ahojte!!!ashley ma krasne tapety jsou upa bozi!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • anulka123

simco2

bavíme se o tom že nespesna našla stránku mujzpravodaj. cz nebo nějak tak..a tam když se zaregistruješ tak ti budou na tvůj e-mail posíílat novinky o Ashley..pravidelně..seš tam zaregistrovaná..??
  • krecek150

Ashley

Asley je hrozně dobrá.A už jsem hlasoval pro Ash Vanesa proti ash nebude mít šanci. *3*
  • simca2

jo a dik za radu

jo a dik za radu *4* *4*
  • simca2

jj

jo ted upa uzasnj díl!!!! *14*
  • syndynka

j

j mělo by to byt a založíš mi pls twitter
  • nicky0012

...

čauky holky já newm jak dlouho tu budu páč se mi moc nechce .... mno možná chvilku tu budu ju??
    sou novinky ??? nebo je tu nějáký příspevek na kterej bych se mela podívat(myslím od fan van)...
  • simca2

nikcy

niky dík že si nám pochválila fdess udělala jsem ho já s magdou.-D
    • nicky0012

Re: nikcy

nemáš zač!je fakt moc krásnej!moc se mi líbí!!takový hezký dessi nedělá ani ta photo-grafic-shoot...měly byste je holky dělat na objednávku a měly byste více zákaznic než ta holka!!! *4*
  • medousssek

pozvi

pozvi sem co nejvíc lidí, ať je tady srandá
    ..ale myslím, že tu dneak bude jessinka, ty , já , marketka. nicky a asi omajda a možná taky kamickar.. to nás bude dost *5*
    • ashley.nelly

Re: pozvi

jj..ona sem možná příjde i moje káámoška.... já ji ještě musim napsat!
      • medousssek

Re: Re: pozvi

no já taky musím napsat wajushce a´t sem dorazí.. ona na to určitě zapoměla *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit