Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Holky mám nápad

Co kdyby každá vymyslela jedno téma..a až bysme se o tom tématu dobavili tak by prostě jináá navrhla další téma..co říkáte??
  • blonde

jessinka666

aha..jojo ona je suprová a kamarádská :) a má moc ráda Ashley stejně jako jáá.. *14*
  • omajda

treba

treba nekoho pozvi jestli je u tebe nekdo online
  • omajda

van

nevim jaka je van hrala HSM sice hodnou ale prece se mi zda tako nesimpaticka i kdyz ji moc neznam vsichni si mysli ze ash je namyslena protoze hrala namyslenou to je umeni hrat nymyslenou si myslim byla strasne skvela ale kvuli filmu neni nymyslena *8*
  • nicky0012

jo?

vy tu jste od rána každý den až do večera mno to máte dobrý teda!!a vnoci taky a v kolik ráno vstáváte (od kolika tu ráno ste?)
  • nespesna

vzkazy

mě nikdo nepíše na vzkazy. *9*
  • jessinka666

To

To bych ti radila !! *4* *15*
  • nicky0012

..

jo díky jo to newm ale myslím že jo prtž česko kopíruje rakouský a nemecký bravo ale newm jesti uplně jako i s plakátama jsi tu ještě mám chvilku čes!!
  • omajda

jj

jo neboj *4*
  • kamickar

Ash a její video

ahoj teď sem našla na jední stránce video o Ash to si náhravala sama oni příjeli před obchod Ash táta jí vzala na záda a nesl jí do toho obchodu až nahoru pak jedou autem a hrajou vrádiu It´s alright,It ´s ok a má stoho velkou radost,někomu volala asi Scottovi a má boží telefon když jí to vezme tak mu říká že hrajou v rádiu její píseň a měla stoho velkou radost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit