Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

kamickar

Jojoj přesně..Ashley tam měla nádhernýý šaty..a mocky jíí to slušelo..některýý fotky sou fakt kráásnéé:-*ti fotografové to dokázali dobře zachytit:D
  • simca2

ja

tak prosim das treba potom na vecer do naseho blogu ten blend ash???jo ja du teda na chvili pridat neaky clanek hned prijdu jak prijdes ty jo???
  • kamickar

no

tojo já taky ne ale to je jedno i tak máme dost lidí na blogu žejo??musíme mít oerfektní blog
  • omajda

přidala

přidala sem dve tapety doufam že se oběvi:-) *4*
  • anulka123

Jessinko666

Takže jsem zase ta nejhoršíí já..a za prvíí já nikomu neporoučím..mír sem srovnala já..a myslela sem že to bude v pohodě..víte co vám se člověk váážnš nezavděčíí.já tady jak krááva na vaše přáání píšu dopis..pro Ashley..jediná holka terysek mi s ním pomlouhla..vy ste akorát zbírali přezdívky holek kerý mají ráádi Ash..abychsme je mohli zapsat do tohö dopisu..vy byste nám měli bejt vděčný že sme pro vás něco udělali..a vy takhle jo..??Hm..tady končíím!!Tady se váážně člověk nedomluví...
  • simca2

anulko a nespesna

Anet a nespesna ste tam zaregistrovane???prisli vam neake novinky o ash????muzete mi rict jake dyztak???ja nvm co mam dat do blogu toho naseho kdyz na ashleytisdale.org nejsou neake novinky *7*
  • kamickar

blbost

vyděli ste tu novinku!!prý nemá Ash na manikůru co je natom že neměla minukuru bože Ash si nezajde na manikuru a už si vymyslí tohle Ash rozhodně peníze má a hodně
  • simca2

taaaaaaaak

taaaaaaaak uz ji mam ja sem totiz ani nevedela ze tady je to je fakt velka chyba!!!!!!!!!!!!!!jsem taaaaak pitoma!!!!!! *9*
  • betinka145

Betinka145

Ahojik Medousku a jesinko *4*
  • kamickar

holky

změnila sem si tady fotku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit