-
Promiň...
Sekly se mi osobky, a už musím jít ... natrhat babičce třešně ... :( Ta pááá snad večer... :) -
-
Re: Promiň...
Jo dobře měj se papa ♥
-
-
Jžš xDD
No vyste teda borkyně *15* *15* Takže témata na dnešní večer: koupel, vlasy, filmy ... *15* *15* *15* No báječnééé ... *15* *15* *15*
Hey ale to bymse mohli probereme Vashley Vlasy, filmy, songy ... atd. *15* *15* *15* -
-
Re: Jžš xDD
Jéééj tak vy se asi díváte *9* *9* No to já tady asi čekat nebudu, a pujdu se též na něco dívati, sakra koukejte na to už začínám mluvit jako vy dvě *15* *15* Nakonec ze mě uděláte moraváka *15* *15* *15* No tak já tedy půjdu a zítra ráno se tu ještě za vámi stavím než pojedu a poté dám fotky na rajče.net a ukážu vám je ... *14* *4* *3* Pro vás vyfotím hodně čertů abyste viděly kdo mě včera všechno zmrskal ... *15* *15* *15* Tak zítra ráno za vámi ještě přídu snad tu budete *14* *14* Miluji Vás hrozně MocQy ... Moc... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jžš xDD
Jo a víc než 100% si zasejc něco koupím Vashley nebo Avril Style ... yeahhh Miluju Vasril ... *15* *14* *3* Pááá Miluji Vás... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jžš xDD
*1* mno tak když si tu nebyla tak jsme nechtěli kecat beztebe..tak paapa.. *14* *14* já už jdu taky dobrou noc Kájushko..I love Vashley *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
Dobrou noc Míši a Klárushko..Miluji vás taky.. *14*
-
-
-
-
-
Jupíí!!
Jéé viděli jste ten seznam písniček v novém CD Guilty Plaesure??Jestli ne tak tady je: 1. Acting Out
2. It's Alright, It's OK
3. Masquerade
4. Overrated
5. Hot Mess
6. How Do You Love Someone
7. Tell Me Lies
8. What If
9. Erase & Rewind
10. Hair
11. Delete You
12. Me Without You
13. Crank It Up
14. Switch
15. I'm Back
16. Watcha Waiting For
Zvěřejněné písničky jsou zatím jenom I´m Back a It´s Alright, It´s Ok. -
ashley je tetttttttttttta!!!!
JUCHŮŮŮŮŮŮ ASHLEY JE TETA JETO NEUVĚŘÍTELNÉ!! JSEM MOC RÁDA!!! JENN JI DALA KRÁSNÉ JMÉNO: MIKAYLA!
URČ BUDE PO TETĚ NEBO PO MAMINCE!!! UŽ SE TĚŠÍM JAK BUDOU FOTKY S KOČÁRKEM!! ASH BUDE VÝBORNÁ TETA!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ashley je tetttttttttttta!!!!
já bych ji jako tetu brala všema deseti :D
-
-
..surfing
Ashleynka si zašla zasurfovat na Hawaii..
Mocká jí to slušelo mocc *14* -
-
Re: ..surfing
áááá *14*
-
-
paparazzi..
Novééé Ashleynka odcházela s tělocvičny..moc jí to slušelo *14* *14* a pak videjko s MTV's The Seven
*14* *14* *14* -
-
Re: paparazzi..
Přesně slušelo *14* *14* -
-
Re: Re: paparazzi..
Byla nejkrásnějšííí ... *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: paparazzi..
jjjj *14*
-
-
-
-
new
Když šla Ash do kanceláře a pak šla s mámou nakupovat..moc jí to slušelo.. *14* -
-
Re: new
krásné twe kolik těch fotek je..wow.. *14* *14*
-
-
ne
muzete hlasovat po nejake dobe znovu a znovu chapes?? -
????
Kajuško ty máš new skype nebo tam ještě nejseš?? *15* *15* -
-
Re: ????
Nový sorráč Karolina Baby Hudgens *15*
-
-
Happy Brithay
Ashley,všechno nejlepší k narozeninám!!!!!,ať se ti splní vše co chceš!! Miluji tě! ♥♥♥