Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Holky

Holky koho mám do toho dopisu podepsat??Mám tam uvés aji vaše jména..myslím ty kerý se na tom podíleli a vymysleli tento plán a sbírali přezdívky..mně hodně pomohl terýsek a simca2 a aji blonde byla v tom s váma..tak nás 4 bych tam uvedla..ale křestníma jménama..tak mi je sem pl napište..já totiž newim jak se jmenujete křestním..já vím akorát jak se jmenuje blonde:D..plosím:-)
  • rockstar

wow

vydeli ste jeji new look to je bomba!!vypada naprosto skvele!!!!!!!Driv to byla takova barbie dneska zni je sexy girl....a jeji songy wow!!!! *4* *4* *4*
    • medousssek

Re: wow

vypadá skvěle
  • terysek...

jas

jasně oba dva má uplně překrásný jo a ještě sem chtěla napsat že můžeme bejt rádi že je ashley na pátým místě protože je skvělí vědět že ju tolik suprovejch lidí kteří fanděj ashley a je uplně jedno kolikátá je v pořadí v tabulce hlavní jak to cítíme my.
  • puspuspusinka

Dess :-)

Hey jestly chcete někdo dess Vashley nebo jenom tapetu na PC ... tak sem něco skoušela a vzniklo z toho tohle ... http://blends-shop.blog.cz/
    Prosim napište mi upřímné hodnocení, mě se totiž zdá že mi dessy vůbec nejdou *9*
    • kajuska4

Re: Dess :-)

Jůůů ty jsou překrásný náhodou Míši jsou fakt překrásné ale já zase neumím vůbec tak aspon že ty umíš něco ale fakt *4* *14*
      • klaruska44

Re: Re: Dess :-)

Náhodou hezounké *4* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Dess :-)

Fakt díky, ale pořád se mi to nelíbí, pořád nejsem spokojená ... každej den si dělám aspoň 2 a skoušim new taktyky a tak nejhorší je že musim vystačit s photofilterem, já nemám studio, takže to mam těžší ... ale tak snad je to lepší než ty první ... *14* Jinak fakt díky ... *14* Ste moji miláškové ... *14* I lowe you ... and I lowe Vashleynka ... *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Dess :-)

Nz.. *4* *14* Too I love U *4* *14*
  • Už jenom 30 !!!

Hey už jenom 30 komentářů a Ashleynka bude mít 15 000 ... polovinu co Nessynka ... *9* *15*
    Wooow ... po půl roce jí tam konečně musíme dát 15 000 ... tj děsný Vashley ztrácí hrozně rychle návštěnost ... *9* *9* Musíme to oživit ... hned po čtvrtlektách sem budu chodit prostě každej den a řeknu i Kačcee ... protože já to tak nenechám ... Vashleynky jsou prostě best ... a jakoo kdyby byly pořád aspoň v tej 20 jenže oni už nejsou ani ve 20 ... *9* *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: Už jenom 30 !!!

To dáme musíme to dáááttt *14*
  • anulka123

Další údaje!!

Ashley momentálně jmenovaná jednou z 25 nejhezčích teenagerů pod 25 let, Ashley je nejvíce známá z role Maddie, pracovnice v hotelu a hlídačka dvou dvojčat, která žijí v Tipton Hotelu, tato televizní série běží na Disney channel, a jmenuje se “The Suite Life of Zack and Cody”. Momentálně jmenovaná jednou z 25 nejhezčích teenagerů pod 25 let, Ashley je nejvíce známá z role Maddie, pracovnice v hotelu a hlídačka dvou dvojčat, která žijí v Tipton Hotelu, tato televizní série běží na Disney channel, a jmenuje se “The Suite Life of Zack and Cody”.
  • puspuspusinka

Yeeeahhh

Yeeahhh ... Kajuškoo ta tvá foteška je báječnááá ... slintááám ... Nessie je tam slaďoučkááá *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Yeeeahhh

díky avím jí to sluší všudeee *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeeeahhh

To anooo *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Yeeeahhh

joo *14*
  • simca2

MY

MY JSME SPOLUZACI TAK SI DELAME SRANDU
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!! *14*
  • miley.the.best

VNP?

Vetřelci na půdě už byli v kině nebo teprv budou? *7* *14*
    • simca2

Re: VNP?

teprv bude to v kine
  • puspuspusinka

Ahojík :-))

Ahojky Kajuš, promiň, myslela jsem že dorazím dřív, ale jela sem k doktorce, přes noc jsem se trochu zhoršila... *9*
    • kajuska4

Re: Ahojík :-))

Čauky..ano nevadí v pohodě..ach né chudinko...je mně to moc líto..zlatí.. *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-))

To je dobrý ... *4* Jenom jsem ráno nemohla dýchat jak sem pořád krchlala, ale dala mě nějaký prášky a už je to lepší ... *14* *4* *3* Hlavně že už jsem v teplým pelíšku na osobkách ... zase tak moc šaptná nemoc to nejni... *14* *9* *15*
        Joo a Kajuš, mám divnou ale dcl dobrou zprávu, nechápu jak se to mohlo stát, ale za 3 měsíce sem zhubla asi 3 kg a to jím furt stejně a zase tak moc necvičím ... *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :-))

Ok..wow 3kg..á..no vidíš si borec..to se ti podaří.. *3* .... *4* ..
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))

Noo, u mě hubnutí neni vubec snadný takže sem dcl ráda *15*
            No a kdybych přibrala nějaky to cvičeničko, tak bych do Vánoc mohla zhubnout třeba ještě 5 ... *15* *15* nebo i víc *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))

Super..musím též do Vánoce aspoň něco zhubnout.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit