-
:-D
aha
ja jsem napsala
B... ....
a ted musis hadat co to je za slovo nebo 2 slova jo??
a ted ty napis ze si typujes ze tam bude pismeno
M
a ja ti odpovim bud ne nebo ano jo???
kdyz odpovim ne tak na papir udelam kopecek! znas sibenici ne??? -
-
Re: :-D
aha jasne už viem *15* *15*
-
-
party
pro puspusinku tak to je taková tradice co -
-
Re: party
mno to ani ne jako tradice bych to nenazvala, pstě když se chceme všichni sejít a pokecat tak naplánujeme takovejhle sraz a říkáme tomu párty *4* *14* -
-
Re: Re: party
tak to jo a to jo a to je lepší že ti každej hned odepíše a nemusíš čekat 2h. -
-
Re: Re: Re: party
tak to jo mno, a héj to jako narážíš na mě? *1* *1* *1* *1* sem tu dřív nebyla mno *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: party
cože já na tebe nenaážim jen říkám(obecně)že je to lepší něco jako na icq. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: party
awe to byl vtip *1* *1* *1* to bylo jako to no pstě v poho *1* *1* *1*
jejda já se teda umím vyjadřovat *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
AHOJKY VŠICHNI
Na facebooku je nyní stránka o Ashley jmenuje se....Official Ashley Tisdale fans <3 <3 <3...tato stránka se propojuje s blogem a twitter účtem....je to jedinečná stránka jejíž adminy jsou američanka a češka........tato fan stránka je officiální americko-česká...fan stránka Ashley...http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Official-Ashley-Tisdale-fans-3-3-3/132766873429399?ref=ts..:-)....a my nyní přinášíme i dvě soutěže.....první se týká desingu blogu...utvořte design pro blog Ashley a odešlee fotky na email gremannota@seznam.cz....výherce vyhlásíme již brzy.......
druhá soutěž je soutěž o vedení blogu Official Ashley Tisdale fans.....vítězka...nebo...vítěz....povedoe blog společně s americkým výhercem této soutěže......děkujeme všem za zůčastnění...a přejeme hodně štěstí
Gremannota&Angelina -
-
Re: AHOJKY VŠICHNI
Děte s tím FB už někam do háje kurwa ... *8* *9* -
-
Re: Re: AHOJKY VŠICHNI
přesněěě *8*
-
-
-
Ash
Mám Ash moc ráda a je dobrá,ale Vanessu mám radši.Musim souhlasit s pajulenqou že Ash má snoubence a nechce Vanessce přebrat Zaca,protože Zac a Ash jsou jen kamarádi.Tak si prosím nechte řeči o tom,že Ash chce přebrat Vanessce Zaca. -
verča
ahojky_podívejte se pls tady na tech stránkách na (Matt Prokop)--a dystak mu tam dejte komentik :)..je totiz nadhernej tak diky a papko:)*14* -
tak papa
tak papa -
Oficiální Trailler
Wooow ... tady je už konečně oficiální trailer k Sharpay's Fabulous Adventure ... myslím že už ste ho nejspíš všeci viděly, jenom já sem zase pozadu ale přeci jenom tady jee... *15*
http://www.youtube.com/watch?v=cR-aejb7_io&feature=player_embedded -
-
Re: Oficiální Trailler
jj pěkný *14* -
-
Re: Re: Oficiální Trailler
Jako nechci nic kritizovat, ale podle mě jí ta paruka vůbec nesluší když blond tak jedině svoje,... jakmile má takovouhle enpřirozenou paruku tak vypadá divně ... ale stejnak je pořád sladkááá ... *14* *14* *3* *3*
-
-
-
Achuj :)
Ahojky :)) -
-
Re: Achuj :)
Jéé Čauky.......... *4* ... -
-
Re: Re: Achuj :)
Áááá já sem denska táák mimo ... *15* -
-
Re: Re: Re: Achuj :)
Aha..to já ne protože jsem nachlazená a musím do školy.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Achuj :)
No já též ... sem po tý nemoci pořád ještě trochu nachřáplá ... ale dneska byla děsná prča... *15* *14* Sem šla nakupovat dárky pro kamí ... no a horor... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achuj :)
Néé Míši kvůli nám si neutrácej penízky.. *4* -
Tenhlee rok, je to takový hektický a pro Vás dvě zlatínka to už asik nestihnu ... a k narozkám sem Vám kravka jedna taky nic nedala ... promiňte. .. *9* Ale příští rok, všecko pošlu ... *14* *4* Nebo mám ještě poslat teďka k Vánocům??? *14* *7* *9* *4* -
Ajo.. *1* *3*
To já zase pro rodinu jsem byla nakupovat dárečky pro kamarádky mám. pššt i pro Klárush hehe *1* *4*
-
-
-
-
-
-
Už jenom 20 komentů
Áááá už jenom 20 ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Už jenom 20 komentů
na to mááámeee *14* -
-
Re: Re: Už jenom 20 komentů
My dvě vždycky ... *15* *15* *15*
My toho jako popíšeme vždycky mrtěě ... pokud mám čas ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
omg
Jako tohle je hrozný ale já si to zadala na google..mno nevím.. *8* *9* -
-
Re: omg
Všude je to ten samý článek do slovně to znamená že je to skopčený ... takže to doufám není pravda když má být na Hawai... -
-
Re: Re: omg
ok
-
-