Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =)

Všechno nej =)
  • ester torač a ooo nemusíte urážet všechny blondýny
    • neeeeeee to fakt nemusite *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *12* *12* *12* z12* *12* *13* *13* *13* *9* *9* *8* *14* *1* *14* *14* *14* za to love sorry *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *12* *12* *12*
  • Ashley

Hey vy jste úplně všichni blbý nebo co?myslite si že jste kamarádky s Ashley jo?hey tak vy me teda dost rozsekavate..TVL vzdyt ji vubec neznate tak envim proc sem pisete ze je to moje nej kamoska atd...jáj jeste proste maly děti...Ashley mám moc ráda ale jako nedelam tady kvuli tomu takovy halo!
  • anulka123

jj jasný blonde

Jj jasně blonde..já ten dopis už mám napsanej tak ti ho na icq pošlu..aby ses podívala..a řekla jakej jee...jinak ty fotečky jsou absolutně famoozníí..nejlepšíí..prostě dokonalost..jinak ASHLEY IS BeST:-*I LOWE YOU!!
  • terysek...

n

jo jo přesně ona je suprová už se moc těšim na její new videoklip
  • terysek...

škola

jo tak já taky vycházim tenhle rok devítku ale stejskat se mi bude
  • Happy Birthday Ashley :D.. I love you:)))
  • puspuspusinka

...

Doufám že i zítřekk se povede takhle a ještě líp ... zítra budeme mít pro sebe o5 jenom večer ... i když prodloužený dorazím asi ve 4 hodiny odpoledne a pak půjdu semka za vámi a rekonstruovat ... páááni mám týden na celou rekostrukci ... doufám že to bude stát za to poté ... *14* *3*
    Tak joo ... já musím jít ... tak páááá ...
    MILUJI VÁS ŠÍLENĚ MOOC ... ANI NEWÍTE JAK MOOC ... UŽ SE NA VÁS TĚŠÍM ... JO A KAJUŠKO NAPÍŠEME SI ZASE ZÍTRA SMS? *14* JINAK BYCH TO U BABKY NEVYDRŽELA ... *9*
    A KLARUŠKO MÁŠ UŽ MOBIL NEBO NE?? TÉŽ BYCH SI S TEBOU CHTĚLA OBČAS NAPSAT ... *14*
    PÁÁÁÁ ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ...

dobře těším se já dcl kreditu mám dost..měj se a dobrou noccc a krásně snyyy *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Dobrou nooc ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Dobrou noc *14*
      • klaruska44

Re: Re: ...

Já ti ho dám zejtra protože já stejnak nemám kredit a já už taky musím jít brácha pouští dobrý film tak se měj te obě dvě a dobrou nocc *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Dobrou noooc ... *14*
  • pajulenqa

PajulenQa

zak za prvé Ashley má snoubence a Zaca nechce protože sou jen dobří kamoši a za druhy seš taky trapná jedině ty *15* až dokážeš to co Ashley a mnohem vííííc tak si třeba otvírej hudu ae dokud seš jen znuděná ubohá KR... tak rači zalez *14*
  • blonde

Ashley je suprováá

anulko-Týo takovééjch novinek_LOL,,Hey Ashley je fáákt nejlepšíí stáár!!..na to 3.místo ji dostaneme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit