Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

ahoj

ahojky je tu bnekdo??? *14* *14*
  • babyvanessa

:)

Dodatečně všechno nejlepší Ashleynko :) :-*
  • sirbogdan

Ashley Tisdale

mam email od ashley tisdale a us mi na něj odepsala
    • Re: Ashley Tisdale

A co ti odepsala? *7* *7* *7* *7* *7*
      • aldineczka

Re: Re: Ashley Tisdale

co tě to zajímá ty zmetku
        • Re: Re: Re: Ashley Tisdale

ashli je muj idol je nej a kdo o ní říká špaty věci je blbej *5* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16*
          • nana1120

Re: Re: Re: Re: Ashley Tisdale

mno super stranka ne??????? TY KKS ja mam asi najradsej ashley tisdale *14*
      • aldineczka

co tě to zajímá ty zmetku
        • misha93

Re: Re: Re: Ashley Tisdale

ty jo pááni... ty seš asi hoodně dobra když umíš napsat celejch 6 slov co?.. *1* *1* *1*
    • verunka100

Re: Ashley Tisdale

A co ti Ashley napsala???Ahoj jak se máš???Pochybuju když neumí česky!!!
      • aldineczka

mno ty kundo ona taky existuje angličtina pokud si už o tom někdy slyšela víš mno ale to ne pač máš upe vylízanej mozeček a šišatou hlavu!!!!!!!
  • ???

Zac a Ashley...Oni spolu chodí? :D Protože i kdyby jo sluší jim to a Ashley je podle mě lepší než Vanessa i když je od Zaca o neco starší.
    • puspuspusinka

Re: ???

Nene nechodí. Ashley chodí se Scottem Speerem, a na té narozeninové oslavě to vypadalo trochu divně, ale Ashley potom na twitter napsala že se Zacem je to super, jako by byl její bratr a je to její nejlepší přítel, a pak se ukázala fotka se Scottem !! :)) Takže je všechno jak má být ... :)) A ano souhlasím že by jim to slušelo, ale to by Ash Nesse nikdy neudělala !!
      • kajuska4

Re: Re: ???

Moje slova jak řekla puspuspusinka a ještě něco Zac furt Vanessku miluje tak on to udělal naschval aby si ho Ness všimla,ale ona má přítela a už o Zaca nestojí,chce mít svůj život a svoje názory a prostě taky bych se už k němu nevrátila láska po 2 nemá zdání.Prostě po 2 vztah je divný.A Nessy miluje Joshe a hodijou se spolu víc a je k ní hodnější.
  • pavlusqa

BEST STAR

Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-)
  • puspuspusinka

Photos

Se mi včera zase přidaly další fotky *15* *14* A zrovna ty, kde vypadá jak andílek ... *14* *3* *15*
    • kajuska4

Re: Photos

jééé *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Photos

Krásný že ano ... *14* *15*
  • klaruska44

jj

Chybělo mně to tu :'( že jsme si nepsaly!
    • klaruska44

Re: jj

mně též..
  • terysek...

holký

anulko123 a blonde na ty fotky se juknu a jinak ty tapety s Ashley no to je kráa ona je BESTová *3* *4* *4* *3* *14*
  • jessinka666

Ahojky

Ahojky je tu někdo ?,
    • simca2

Re: Ahojky

ja ztu jsem *4*
  • Ahojky =)

Ahojky lidičky jsme BEST and BIGEST Fans AshNessy !!! *14* Prosím, jestli je máte rádi jako my, tak si prosím nás přidejte *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit