-
at prijede do ceska
doufam ze ashley prijede do ceska zaspivat svym fanouskum
ashley prijed prosim!!!!!! *3* *15* -
jojo
jojo taky -
holky
holky me stve ta reklama to je blbst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* -
-
Re: holky
jo mě taky!!!taky ju tam máte nejákej debilní samsung!!!!!-já kdykoliv chci kliknout přidat příspevek!kliknu na to a nejákej test máš ráda tu bvarvu atd....!!pičoviny..(sry za sprostý slovo)!!! -
-
Re: Re: holky
v poh fakt me sere *5* *5* *5* *5*
-
-
-
ashley
ashley vypadala překrááááásně jsou new paparazzi !!! krááása k oblečení nemám co dodat *14* *14* -
Oh My Got
Fuck off píči zkurvený..Umíte psát? ne!umíte zpívat? Ano! ale to není zpěv ale vaše zkurvený krákorání..vy ste teda ale pěkný prostitutky...ste takový píči že to ani nejde vidět.. *13* a nic nepište jako Né ty si ale píča a nebo tak..Ale zamyslete se nad tim že čim víc na vás nadávámti víc Ashley postoupí..ale postoupí spíš leda do záchoda protože tam patří a vy taky..jestli chcete tak za váma spláchnu abyste si nedělali práci ste fakt hrozný Kurvy že to ani nejde napsat..já jenom abyste můj příspěvek přečetli když fandíte takový BESTII..neřikám jak to tu vždycky píšete že vás chci od ní odraditjen řikám jaká je to Krákoravá KUNDA TAKOVá Píčička no slabý slovo Je topořádná Píča její hadry sou jak od Mrdek *5* Doufám že to po mě přečtete pokud to teda umíte vy SVině Ste nechutný Kundy a fandíte takový Zkurvený krávě Blonďatý..znáte to Blondýny jsou vždycky pitomý nány který neuměj do pěti počítat na tož zpívat *4* *5* Fuck off!!!!Kundo Ahleinko Tisdaleko jsi trapná namyšlená kundička co sy o sobě myslí fakt mega trapná piča..Myslim že by to stačilo už je to dost dlouhý ´tak papa prodejný šlapky a papa kápo šlapek píčo Ashley Tisdale pochcaná hlavo PAPAPAPAPA *14* -
-
Re: Oh My Got
hele hele.. dej se laskavě do klidu jo? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Oh My Got
Já jsem Klidná ale ty seš dost mimo co !!!?!!! *15* *15* *15*
-
-
-
lol
Jdu vám pomoct s psaním!! -
-
no to bbude véélka pomoc! *12* *12*
-
Re: lol
ano akorát jsme tu sami a tam ta zpráva byla do tvoji zprávy já jsem blbá :D ♥ -
-
Re: Re: lol
newááá
-
-
-
ashley
tjn.. mě taky tvl...:-( upe blbostt!! -
..
jinak ahojky ♥ -
-
Re: ..
ahojky :) -
-
Re: Re: ..
Jak se máš vůbec?Šílenče :D -
-
Re: Re: Re: ..
já a šílenec??..To rozhodně ee :P a mám se skvěle a ty? -
-
Re: Re: Re: Re: ..
a co ti kecá? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
:D ajo :D -
znám...sice mám mladšího o 2 roky ale neva :D :D a teď je s kámošem na benzíně :D nebo co :D -
samé keci...že prej jestli mu nedám tatranku dostanu a také keci znáš to :D
-
-
Re: Re: Re: Re: ..
Já dobře a co děláš? :D -
-
poslouchám bráchu jak tu povýdá :D -
posloucham hudbu aty?
-