-
Ahoj
Nakupování: Kajuš, já prostě nakupování nenávidím ... prostě když si musím koupit něco na sebe tak du do krámu a něco najdu a zdrhám pryč prostě mě to tam nebaví nemám to ráda ... sem rači s kámoši *15* Ale něco jinýho je když bych měla jít nakupovat s kámoškou a trochu bysme i blby ... to je pak něco jinýho, jenže já většinou chodím nakupovat s našima a s kámoškou vlastně ještě nikdy *9* *9* Tak proto ..
Pokud jde o ty fotky, tak ty sem ještě neviděla hned se du na ně mrknout *14* -
-
Re: Ahoj
Aháá tak oni ještě fotky nejsou *15* Tak to jo noo ... já myslela že sou po 100 letech Candids Vashley, tak nic snad se ještě objeví a jinak koukám že Nessie by chtěla být další hvězdou seriálu Sex ve městě no pokud jo tak se na to asi začnu koukat *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahoj
Já taky jsme dvě :D:D -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Jestli to bude aspoň z poloviny prdel jako Friends, tak už se těším až si je začnu stahovat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Ahoj
Aha tak to jo promiň..:)..
A fotky ještě nejsou jenom info bylio:)♥ -
-
Re: Re: Ahoj
A jinak Ahojík zlatko♥♥ -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Ahojík ... *4*
-
-
-
-
icq ale neviem či prave
hele simčo chceš icq ash? ja ho mam ale ešte som si s nou nepísala ak ho chceš napiš mi vzkaz *3* -
-
Re: icq ale neviem či prave
icq v usa nemají mno nechci ti brát iluze ae je to tak!!a jinak mám ash youtube a tam je pravá mnl a je super až na to že tam moc často nechodí a ještě mi neodepsala a psala jsem jí holky i o tom dopisu!!!jo tak snad si to přečte§ae na její profil chodí hrozně moc lidí a píše tak\!tak newm!
-
-
Crank it Up... xD
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: Crank it Up... xD
Hehe..všici smajlici utočííí ááá jdu pryč *15* -
-
Re: Re: Crank it Up... xD
*15* *15* *15* *15* Joo zdrhej ... nebo tě chytí a sní ... *15* *15* Já taky račo zdrhnu do svýho tryskáče a ty si di na Maxipsa... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Crank it Up... xD
*15* ok *15*
-
-
-
-
happy birthday ja mam dnes tiež narodky *4*
-
20 000
Kajuško, hádám že dneska dáme 20 000 komentářů u Ashleynky ... je to drsný ... jakoo chybí nám asi 30 komentů a máme 20 000 ... *14* Já říkala, že to do konce února zmákneme a zítra je konec takže to fakt jakoo zmákneme ... *15* *15* *15* -
-
Re: 20 000
Musíme jsme borky!! *14* *15* -
-
Re: Re: 20 000
Kajuško, máš se hodit do klidu vzkazuje ti Michal, že prej Radima do vět netahá to bylo jen teď ... a opovažte se jeden z Vás zase se obrátit na mě ... já sem jenom prostředník ... tohle je mezi Váma .... jestli to svedete na mě zakroutím vám krkem ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 20 000
No a co já ho ignoruji! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 20 000
Fajn, ale nechci se s nikým hádat ani s tebou a ani s něma ... takže pokud se hodláte rvát tak beze mě prosím ... ste por mě všichni moc důležití ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 20 000
děkuju *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: 20 000
Dobře dobře *1* *1*
-
-
-
-
-
-
http://rihanna246.blog.cz/1102/oblec-se-jako-ashley-c-40
1.ty jsou kouzelné
2.Šála
3.botky!
4.triko -
-
*14* *3* *14*
-
-
...
Ashley má new písničku:Off the Wall!! *14* *14* -
-
Re: ...
Ta byla nová asi před půl rokem *15* Nebo i víc
Ta fakt nová není *14* -
-
Re: Re: ...
jj není ale je pěknoučká *14* jinač objevily se new Candids jela s mamkou se někam projet..slušelo jí to moc:)! *14* kdyžtak na mém blogu tisdale-loves.blog.cz *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Jo viděla sem mobilová fanynka co? *15* No ale evidentně jí paparazzi zase nasrali bylo to na ní vidět ... chudák *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tjn slušelo jí to a zdálo se mi že nebyla snad skoro namalovaná ale slušelo jí to moc *14* *14*
-
-
-
-
-
simco2
Simco2 tak mi ty jména pošli ju?můžeš normálně přes vzkaz.. -
v Bravu
v Bravu psaly že herci Z New Moon chtěli prijet do Česka, ale že neměli čas kvůli natáčení dílů tak nejeli *9* škoda bylo by to supoeeeeer *14* -
2
A teď jde do bazénu a sundala si brýle a teď uvidí toho kluka zase a čučí ůpe *15* a ten se na ní poodívá a Ash utíká za ním a pozoruje ho a Ash bouchne se do hlavy s spadla do bazéni a vytáhne jí tamten kluk a drží jí za prsa *15* a teď to povídá kamarádkám *4* a teď tam došli zase ty husy a pozdravily se a kecaj -
-
Re: 2
Děkují Kajuškoo, ale rači stopni, mě je pak víc smutno že to nevydím ... *8* *9* *9* *9*
-