Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

:-))

Kajuško, napadlo tě někdy vymyslet písničku??? *7*
    • kajuska4

Re: :-))

Vymýšlím už mám i název:Miluješ mně *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-))

Pááni, tak až jí napíšeš tak mi jí pošli do vzkazů nebo sem ... *14* Ráda podívám, já skusím zase napsat ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :-))

Oki písnu určitě..kuwa zase nešli osobky *9* *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :-))

Jo mě taky ne ...
  • puspuspusinka

Omluva :-(((

Kajuško promiň ... jak tak koukám, tak to že nemám čas a že sem nestihla pro tebe ten layout tak sis našla kámošku která ti dělá lepší, a já se ti chci omluvit, že sem tě zklamala a nedokončila ten design pro tebe ... a teď už to stejně nemá cenu ... Ale prosím ... přijmi mojí omluvu ... ale vážně za to nemůžu ... pro mě je o víkendu nejdůležitější být chvíli s tebou a ne jen dělat dess ... a proto sem ho nestihla ... tak Promiň ... *9*
    • kajuska4

Re: Omluva :-(((

Míšulko moja zlatá. *14* *14* ...Mně to nevadí,to je v pohodě ona mně chce dělat ale,ráda bych viděla ten co si mně dělala ty:-*♥ já se ti taky omlouvám,mně se moc líbí ten tvůj lay *14* *14*
      ANI NEVÍŠ JAK MOC! *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Omluva :-(((

To teda nevím ... já neumím dělat hezké layouty *9* S tím tvým sem se snažila fakt moc, ale stejně to vypadá divně ... *9* Ale to už neřeš ... já se teďka o víkendech učím sem tam různé nové věci a nové efekty a novinky a dyžtak bych ti dělala o prázdninách ... ale teď to nechám plavat když máš layouty od ní *3* Jen sem myslela, že si poprosila jí protože sem já sklamala víš ... sem ráda, že na mě nejsi naštvaná *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Omluva :-(((

Na tebe?Nikdy nebudu naštvaná!!! *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Omluva :-(((

Dobře, to jsem ráda ... *14* Jo a Kajuško až ke mě pojedeš, tak ode mě budeš moct i blogovat *3* Už přemýšlím nad vším *15*
            A o prázdninách bych dělala pro obě designy jestli budeš chtít to budeme mít času třeba každej tejden bych mohla dělat pro obě designy *15*
            Jo a přemýšlela jsem že bych zrušila všechny svoje blogy o prázdninách a udělala jenom jeden s Vashrilkou ... kde by byla Avril, Ashley a Nessie, co myslíš mám se do toho pustit? Nebo je lepší když mám jen o Ashley? *7* Já nevím, ale chtěla bych skusit o všech třech a kdyby to neklapalo, vrátila bych se k Ashley ... nebo newim ... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Omluva :-(((

Tak ano o Vashrilce klidně *14* *14* zkus to třeba,to bude dobré♥
  • Jak ona může být modelka??hezká je,ale modelky mají být vysoké a on amá ve svých pomalu 30 letech 160cm a mě je 11 a mám 169cm.Všechny ty Americké herečky jsou malé,ale nechápu jak můžou být modelky když to jsou trpaslíci???Měly by hrát ve sněhurce trpaslíky jen si vzít vosy,udělat si culík a můžě jít natáčet
  • the_sweetinka

ash

*14* ashley is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • omajda

jsklf

ashley se umístila na 59. miste a vanessa na 49. Neříkam ze vanessa neni pekna ale ja si myslim ze ashley by mela byt pred vanessou *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

Hellcats

Ahojky, na ulozto.cz už není pěkně dlouho další díl Hellcats. Nevíte zda už skončil nebo jak to je???
    • Re: Hellcats

Je pauza, další díl bude 20.4.2011
      • kajuska4

Re: Re: Hellcats

jj *14*
  • djknvdfb

má divný jedno voko menší a řasy spadlý dolu...
    • Re: djknvdfb

JJ
    • loolashii

Re: djknvdfb

nn
    • Re: djknvdfb

ona je celá divná
  • tizzinka

Ha Segra!

Segra je tu zjistil jsem kde si píše omg...
    • tizzinka

Re: Ha Segra!

Prcku,jak si to zjistil?kde si?Mamka ti volala a já tě musela krýt řekla jsem že si šel za kamošem pro CD!Tak se rychlo vrať!!
      • tizzinka

Re: Re: Ha Segra!

Sleduju tě dlouho že se vždy přihlásíš a pak vím že miluješ tuhle zpěvačku tak jsem šel najít ha :D máš to a jinak dik segra za kryti ja dojdu hned a kde jsou rodiče?Ja jsem doopravdy u teho kamoše pro Cd ale oni to nevi :D
        • tizzinka

Re: Re: Re: Ha Segra!

Nevím,jsou na pivě někde,znáš je dojdi hned nebo tě zabijou!
          • tizzinka

Re: Re: Re: Re: Ha Segra!

ok cus dik
  • ♥♥♥Ash and Scott♥♥♥

Páááni jukala sem se teď na y fota new Ash a Scotta mno a ty musí bejt prostě na 1. místě v žebříčku nej Hollywoodských párů pre Ash a Scott sou prostě dokonalý narozdíl od Lochnessy a Zaca bože jak já je nesnášííím !!! *13* *1* *16* A podle mě museli předběhnout i Angelinu s Bradem pre těm to poslední dobou tky neklape *9* awe Ashleynka a Scott sou úžasný a mocinky mocinky mocinky moc jim to spolu sluší *14* *14* *14* *3* sou fakt new hollywoodský pár snů !!! :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* a nebo ted Miley a Liam těm to tky moc sluší sou tky úpe krásný pár *14* *4* !!!
  • blonde

já si myslím že těch 160 má pač často nosí podpadky, což opticky zvyšujou..... a kolik váží nemám ponětí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit