-
super
super holky myslite ze se mam prihlasit na lide.cz??? -
-
Re: super
jj určitě se přihlaš!!a dej tam hodněfotek sebe a ashley...a necjceš si založit třeba skype????molhy bysme si povídat i tam!a jsme dobrá parta jsme nejlepší parta na osobnostích!!!! *14*
-
-
ASH
I love ASHLEY..:-* *14* -
Achjoooo...
Mě to ták štve, že jsem bez počítače ... *9* *9* *9* Já tady skoro vůbec nemůžu být ... *9* *9* *9* -
-
Re: Achjoooo...
*9*
-
-
a Áďo
ado prosím na to... prived své kámošky prosím *4* *14* *14* -
-
Re: a Áďo
já skusím přemluvit kámošku ta je úplná milovnice Ashley ale bohužel může na počítač jen na 1hodinu protože musí nosit pořád brýle -
-
Re: Re: a Áďo
aha to je jedno *4* -
-
Re: Re: Re: a Áďo
já mám na icq jednu holku nebo dvě které maj rádi ash určo je přemluvím!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: a Áďo
já taky řeknu co nejvíc lidem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a Áďo
já vsem co znám !!! *14* samozdřekmě vsem co maj radi ash to jich je ale tady v mém okolí by se nenašel nikdo kdo by měl rad vanessu *9*
-
-
-
-
-
Re: a Áďo
jj..jedna moje kámoška příjde určitě
-
-
podrz se:-D
a to se podrz.....ona bude MIT TV SHOW BLONDIE GIRL!!!! a potom jeste dela na projektu HELLCATS!!!! to je film!!! bude tam hrat hlavni roli:-D -
-
Re: podrz se:-D
Cože??? Bože??? Já sem tááák šťastná!!! *14* *14* *14* *14* *14* Bože Ashleynko,...ani nevíš jako moc tě miluju, a její show mno to bude krásná !!! *14* *14* *14* a na ten film se už taky moc těším, a to víc než na Bandslam *14* s Vanesskou, ale tak to je jasný, když Ashleynka je můj život !!! *14* *14* A ten film VnP je hezkej hodně?? *14* *14*
-
-
ahoj už mám profil. *4* *4* (díky kajush) *4* *14* -
-
Re: profil
jj to je v poho *14* *4*
-
-
Ehmm...
Jéééé ... přidaly se ty tapetky, které jsem našla ... wooow ... no nejsou nádhernééé??? ... *14* *14* *14* -
-
Re: Ehmm...
jsou krásné :) Prostě nádhera :) -
-
Re: Re: Ehmm...
Nádhernééééééééé *14* -
-
Re: Re: Re: Ehmm...
Noo že anoo ,... já slintala nad tou nádherou ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm...
yeah *14*
-
-
-
-
-
HSM
http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
http://www.youtube.com/wat ch?v=RBug4gSAcZI
http://www.youtub e.com/watch?v=RBug4gSAcZI
Co dodat???? -
Podle čeho se to určuje??
Jo to taky nechápu,,nevim proč sem chodí ty co Ashley nesnáší..Náhodou je nejlepší!...A mě se Ashley líbí víc s blonďatejma vlasama,je v nich víc roztomilejší!*in love*,,hele ale pořád jste mi NIKDO nevysvetlily podle čeho se určuje ten žebříček hodnocení těch top osobností?....Musíme Ashley dostat na lepší místo. 4 místo si ona nezasloužíí.... -
-
Re: Podle čeho se to určuje??
To máš zatracenou pravdu! Ash je nej! A ten žebříček se určuje podle návštěvnosti profilu. To číslo vedle je, kolikrát už ho někdo četl! *9*
-
-
vanessyn profil
Ahojky, jsem fakt naštvaná. byla jsem se podívat na vanessyn profil do Diskuze a tam psali že ashley je uplná kráva, že byla jaredovi nevěrná a že jako no prostě ju tam pomlouvali.. mě už to vážně nebavíí. oni se pořád musí do ashley štvát. My jim taky tu jejich vanessku přece necháváme napokoji ne?? *9* -
-
Re: vanessyn profil
Newím proč asi nemají o čem psat !
-