-
Ahojky =)
Čauky *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojky =)
Ahojík *14* -
-
Re: Re: Ahojky =)
AHOJÍK -
-
Re: Re: Re: Ahojky =)
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky =)
Ahojky *1* *14*
-
-
-
-
-
Paaaa
Zlatka Musím... Kolem 4-5 sem tu :-* -
-
Re: Paaaa
Zatím těším se paa *14* *4* -
Re: Paaaa
dobře měj se paa *14*
-
-
tapety
tak já du taky dělat tapety tak zati m pááááá -
-
Re: tapety
papa *3* *3*
-
-
Dík
Tak já už musím běžet, aby mě máma nesprdla...ahoooj *4* -
-
Re: Dík
Dobrou noc.. *14* *14*
-
-
Proč o Ashley tohle píší
Newím proč se do Ashley na Vanessině dizkuzy do ní navážejí ? Ashley si může řídit život jak chce každá láska jednou vyprchá možná se z Jaredem moc necítila dobře dit je ještě mladá a má celí žívot před sebou !!Má čas než si najde toho pravého.Tak at nechají Ashley bít a nechají jí žít svůj krásný život .
Ashley stejně nejlíp ví co je pro ní dobré a co ne!!Ona si rozhodne sama svůj život.
A nedělejte z té Vanessi takovýho svatouška každej člověk napachá blbost aji kdyžnechce.!!
*10* *8* -
Jééé
WOW... Včera sem zavítala SabinQa *14* Sabí, dyžtak pro informaci kdybys mohla tak myslím 6.12. je předvánoční párty a 24.12. je MEGAVÁNOČNÍ PÁRTY !!! *14* Tedy doufám že jsem to nepopletla... *14* Kajuš oprav mě dyžtak ... *15*
Jo a od 22. 12. myslím si dáváme Vánoční fotešky ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jééé
Ano máš to dobře.. *14* -
-
Re: Re: Jééé
UFF... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Jééé
Yeah..jsem si to napsala i do kalendáře do mobilu...ráno mně to bude budit jak pojedu na autobus *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jééé
*15* *15* No vidíš ... 22.12. tě vzbudí kalendář a rychle jej ještě nemám Vánoční fotku musim běžet si jí nastavit *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jééé
Hehe.. *15*
-
-
-
-
-
-
Dělám
Já si teďkonc dělám nové designy na blog Vánoční která si nastavím 1.12. a budu ho mít celý Prosinec ... kromě 31.12. to budu mít extra Silvestrovský design ... ale nějak mi nejdou ... udělala jsem jeden jenom s Ashley a ten je šíleně hnusneh *9* Já ho dám na blog, abys ho mohla vidět tedy jestly chceš?? *7* -
-
Re: Dělám
Tak jo klidně.. *3* ..ehm já si objednala od té co si furt objednávám vánoční dess na Nessy..áá se těším *14* *14* -
-
Re: Re: Dělám
Promiň sekl se mi net ... a od koho sis to objednala?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Dělám
http://ashleynka-and-nessynka.blog. cz/ *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Dělám
http://my-graphic-with-blog.blog.cz / odtéhle napíšeš jí to do nějakého komentů a ona ti ho udělá.. *14*
Nádherný lay... *14* *14* *14* *14* fakt upa moc..víš co mně včera psala KLárush do vzkazů že prej si udělá blog o Vashleynce dnes večer a prej by chtěla dess tak by si ho mohla jí nastavit.. *14* jestli tedy chceš.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dělám
wow... *14* *9* -
Ano odtebe.. *14* ..Mně to říkala že děláš ty nejlepší dessy že se jí moc líbí a je to prawda..Ehm..Klárushka nemůže mít program minule to stáhla a vir takže už nemůže *9* *9* mno. -
WOW, to bude super jestly bude mít Kláruška také blogísek o Vashleynce *14* A design? Jakoo ode měě?? *7* *8* Myslíš že by se jí nějakej můj návrh líbil?? *8* *7*
Já zase tak hezký dessy neumím myslím že by to Kláruška zvládla i líp *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Je Neeeeeejjjjjj...
Je súpr, kúpr, úža zpěvačka, ale i herečka! Obdivuju ji. *14* *1* *15* -
co
co skola??? *7* -
´holky
BG ASHLEY MÁ HNĚDÉ VLASY!!!HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JA JSEM HROZNĚ RÁDA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ´holky
*14* To jí fakt moc sluší hnědá barvička, ale mě se teda líbí víc v blond jako sry, ale v blond je taková hrozně krásňoučkááá !!! *14*Ale hnědá jí taky strašně moc sluší *14* a má doufám takovou tu hodně tmavou ne? *14* Ta je nej *14* -
-
Re: Re: ´holky
no jako víc jí to sluší s blond v hnědé je taková starší.. *3* -
-
Re: Re: Re: ´holky
asi tak mno *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ´holky
ted jsem se dívala na tyhle fotky http://www.ashleytisdale.org/photos /displayimage.php?album=1239&pos=2 a máte prawdu víc jí to sluší s hnědýma *4*
-
-
-
-