Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pche

Jako neim proč lae připadá mi totálně umělá,prostě taková vyfintěná barbie,která je přes veškerou snahu stále stejně hnusná a ktomu ještě umělá *15* *15*
  • omajda

holkxy

holky chvylku si kecejte spolu ja pridam tapety jo???
    • medousssek

Re: holkxy

okey tak se pak ozvi
  • medousssek

Pravda

Asi máš pravdu kiki, nemají už o čem psát a o čem si bavit tak musí jenom pomlouvat. to my takový problém nemáme!!! *3* *14*
  • nos

ashley ma nos jak frajtra nebo za tricet korun jatra *1*
  • medousssek

Vanessa má hodně článků v Diskuzi

Musíme sem hodně psát. Vanessa má v diskuzi asi 260 Komentářů.. ashley jenom 200.. ale stejnak na té oslavě tady bude živo takže j hravě doženeme.. bude nás tady hodně a taky tady můžeme udělat v diskuzi nějaké soutěže a hry:-)
    • jessinka666

Re: Vanessa má hodně článků v Diskuzi

Určitě je to dobrý nápad moc mám rada hry přes internet a narozeninové párty osobností
  • puspuspusinka

:((

Twee... Ashleynak má tak malou návštěnoost ... *9* Je na 30. místě, a chodíme sem jen my dvě a občas Klaruška, jináč nikdoo ... mě to štvee ... líbí se mi když je Ashleynka v první 10. stejně tak Nessie... *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: :((

Ach jo..
      mně mrzí že už tu ani nechodí ta Tizzinka.... *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: :((

Nojo, jenže Tizzinka, Markétka a Andy mají asik mooc práce a nemají mocka času, protože všema 3 je asik 18 nn?? *7* I když Klarušce též a má čas občas na oso, ale co my víme, ale Markétka 100% na Ashleynku nevykašle, a pokud jse o Simcu2 (Markétu) tak ta se tu třeba neukázala věky též furt jen na pitomým a podělaným FB ... *9* *8*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :((

Přesně.. *8* *9*
  • NENE :)

jejdanky ..:) co víš co je na tom pravdy...neveř všemu určite si nemyslím že by režiser HSM daval najevo šúatnýý nazor na vanessu disnymu , jelikož by ji mohli ztratit.No muj nazor ...a já tomu rozhodne neveřím, už to jak je to napsané :) něco o tom vypovídá *3*
  • medousssek

udělej animace

Kiki a ty um,míš dělat hezké animace, tak je na tu oslavu taky udělej ju??a
  • Prostě mě to mrzí...

Jako neberte to špatně, jen mě to mrzí čekala jsem větší nadšení ;)... medousssek díky moc :)...
    • medousssek

Re: Prostě mě to mrzí...

:-) *3*
  • medousssek

Už musím jít

Tak já už se loučím, dneska už sem tady byla dlouho a myslím, že jsem toho taky hodně moc přidala. zejtra zase budu pokračovat. tak se mějte všichni moc hezky, pište a přidávejte ať je Ashley čím dál tím víc lepší a lepší.. tak pááá
    • jessinka666

Re: Už musím jít

Neboj se Ady my Vanessu pozarazíme tam ty blbí holky v té dizkuzi na nás přece nemají !! Teda na Ashley. *13* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit