-
pche
Jako neim proč lae připadá mi totálně umělá,prostě taková vyfintěná barbie,která je přes veškerou snahu stále stejně hnusná a ktomu ještě umělá *15* *15* -
holkxy
holky chvylku si kecejte spolu ja pridam tapety jo??? -
-
Re: holkxy
okey tak se pak ozvi
-
-
Pravda
Asi máš pravdu kiki, nemají už o čem psát a o čem si bavit tak musí jenom pomlouvat. to my takový problém nemáme!!! *3* *14* -
nos
ashley ma nos jak frajtra nebo za tricet korun jatra *1* -
Vanessa má hodně článků v Diskuzi
Musíme sem hodně psát. Vanessa má v diskuzi asi 260 Komentářů.. ashley jenom 200.. ale stejnak na té oslavě tady bude živo takže j hravě doženeme.. bude nás tady hodně a taky tady můžeme udělat v diskuzi nějaké soutěže a hry:-) -
-
Re: Vanessa má hodně článků v Diskuzi
Určitě je to dobrý nápad moc mám rada hry přes internet a narozeninové párty osobností
-
-
:((
Twee... Ashleynak má tak malou návštěnoost ... *9* Je na 30. místě, a chodíme sem jen my dvě a občas Klaruška, jináč nikdoo ... mě to štvee ... líbí se mi když je Ashleynka v první 10. stejně tak Nessie... *9* *9* *9* -
-
Re: :((
Ach jo..
mně mrzí že už tu ani nechodí ta Tizzinka.... *9* -
-
Re: Re: :((
Nojo, jenže Tizzinka, Markétka a Andy mají asik mooc práce a nemají mocka času, protože všema 3 je asik 18 nn?? *7* I když Klarušce též a má čas občas na oso, ale co my víme, ale Markétka 100% na Ashleynku nevykašle, a pokud jse o Simcu2 (Markétu) tak ta se tu třeba neukázala věky též furt jen na pitomým a podělaným FB ... *9* *8* -
-
Re: Re: Re: :((
Přesně.. *8* *9*
-
-
-
-
NENE :)
jejdanky ..:) co víš co je na tom pravdy...neveř všemu určite si nemyslím že by režiser HSM daval najevo šúatnýý nazor na vanessu disnymu , jelikož by ji mohli ztratit.No muj nazor ...a já tomu rozhodne neveřím, už to jak je to napsané :) něco o tom vypovídá *3* -
udělej animace
Kiki a ty um,míš dělat hezké animace, tak je na tu oslavu taky udělej ju??a -
Prostě mě to mrzí...
Jako neberte to špatně, jen mě to mrzí čekala jsem větší nadšení ;)... medousssek díky moc :)... -
-
Re: Prostě mě to mrzí...
:-) *3*
-
-
Už musím jít
Tak já už se loučím, dneska už sem tady byla dlouho a myslím, že jsem toho taky hodně moc přidala. zejtra zase budu pokračovat. tak se mějte všichni moc hezky, pište a přidávejte ať je Ashley čím dál tím víc lepší a lepší.. tak pááá -
-
Re: Už musím jít
Neboj se Ady my Vanessu pozarazíme tam ty blbí holky v té dizkuzi na nás přece nemají !! Teda na Ashley. *13* *4*
-