Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

nic

tak se nazlob zlobíšse? *7*
  • simca2

stihas??

stihas???
  • kata12

Ahojky

ashley tisdale je moje nejoblibenejsi zpevacka mam ji mooc rada a libi se mi jeji pisnicky *4*
    • puspuspusinka

Re: Ahojky

Ahojky *14*
      No to je dobře,... Ashleynka je i moje nejoblíbenější hvězda s Avril Lavigne ... *14* *14* a Nessie Hudgens ... A jak se jmenuješ??? *14* Asi Káťa že? *14* Já jsem Míša *4*
      • kata12

Re: Re: Ahojky

jj sem asi Káťa no *4*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojky

Ahoj tak vítej já jsem Kája a moje je až ale po Vanessce *14*
        • kata12

Re: Re: Re: Ahojky

vanessa je taky dobra zpevacka *3*
  • sejbina

milujuuuu

Nejvits jí zbožnuju,je dokonalááá
    • Re: milujuuuu

Vzhledově? *7*
  • simca2

nej

ashley je proste nej *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Ahojky :-))

Ahojky už jsem tu *4* *14*
    Si momentálně skouším šaty na věneček zítra ... šaty sou boží ... sou to ty jak měla Ashleynka jako Maddie ty růžový akorát trochu pozměněný takže sou vlastně úplně stejný jako měla Nessynka ty zlatý ... jak tam byla se Zacem ale jsou čevený *15* *15* *15*
    No ale jinak se tam netěším ... *9* Vůbec se mi tam nechce ... do půlnoci tančit jak dement a to budu ještě zejtra domaa... ale mamka říkala že deme jen na chvíli abych si něco zatančila... jinak pudeme domů *14*
    • puspuspusinka

Re: Ahojky :-))

Takže abych to upřesnial vřšek jako Maddie a spodek jako Nessynka... *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojky :-))

Čauky
        Kam jdeš tančit? *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahojky :-))

Na věneček ... já chodím tenhle rok do tanečních a věneček je závěrečný ... no už se těším že bude koenčně poo ... vůbec mě to nebaví ... tančím raději sestyavy podle Vashleynky ... ale tyhle společenský tance mě snad zabijou ... chtěla sem i příští rok, ale už nikdy !! Nikdy !! ... Nesnáším taneční ... *15* *8*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Ááácha..mno já možná se příští rok zapíšu na zpěv protože když ve škole si zpívám všichni mně to chválí *15* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Já se taky stydím..jsme dvě *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Wow ... *15* *14* Nooo já bych též chtěla ale já se stydím a za druhý myslím si že ani zpívat neumím ...
  • :)......

Už jsem vám písla jak na to... ;)... Je to jeden z níž položenejch komentů, ale jak chcete, já jen, že TCA a fakt jedno z významnejch ocenění... A kolik vám je??? ;) jen tak orientačně, přivedla mě na to nespesna ve vzkazu ;)...
    • medousssek

Re: :)......

no mě je 13! *15*
  • simca2

nme

nas nastivilo nekdy 70 a nekdy 60 lidicek *3*
    • nicky0012

Re: nme

tak to máte supeer!no začíínám kéž by mě taky navšívilo hodně lidí!!ted sháním SB!!a projíždím blogy!!!ale na začátečníka 30 lidí to není špatný ne???a napsal ti už někdy někdo třeba komík že máž hnusnej blog???!!!
      • medousssek

Re: Re: nme

aha tak to myslíš. no na začátečníka je to super mít tolik lidíí.. a komenty píšu popodle toho, jak se mi ten blog líbí
        • simca2

Re: Re: Re: nme

je to krááásnéé mít 30 lidí *4*
    • medousssek

Re: nme

jak to jako myslíš?
  • vanessavk

to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

napísala som tam čosi písala že dala som s ina blog shooty z roku 2006 a ja mne je to jedno, znamenalo to že keby som to tam napr. napísala jj máš pravdu zac a ash sú super vanessa k nemu mooc nehodí tak nessynky by napísaly, ty patríš k ashleynám? zrátkyna!! a keby som napísala napríklad že neeee kecáš vanessa k zacovi sa hodia viac noačo že majú menej shootov ash sa k neemu nehodí!!! a vy, tak ty si sa pridala k lochnessám? Už ti neverímem (nemuseli by ste to povedaťa ale...)
    • medousssek

Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

každej má prostě nějakej náázor.. a já mu ho brát nebudu *15* *15* *15* *15* *15*
      • vanessavk

Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

*4*
        • medousssek

Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prostě pro někoho je nej ashleynka a pro někoho lochnessa *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

jo je to pravda my ti neberem to... že mas rada obě to te chápu *15*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

no vidíš to - a já ji zase nechápu. je hrozně málo lidí, kterým se líbí obě dvě. jsem ráda že mezi ně nepatřím a že se mi líbí pouze ashley♥♥♥♥3
  • ráda bych viděla tu fotku!!

TEDA FAKT BYCH RÁDA VIDĚLA TU FOTKU KDE MÁ ASH ČERNÉ VLASY!!!! ONA MÁ HNĚDÉ!!!! ONI TO ZMĚNILY, NĚKDY UDĚLALI I S SHOOTU KDE MÁ HNĚDÉ UDĚLLALI Ž MÁ BLOND!! AKŽE TOMU BYCH VŮBEC NEVERILA!! *10*

ASHLEY IS THE BEEEST *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ráda bych viděla tu fotku!!

jj přesně *14* *14* *4*
      • kajuska4

Re: Re: ráda bych viděla tu fotku!!

Objevily se new paparazzi Ash to sluší *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit