Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbgirl

foor:Ashley

I LOVE YOU !!! *14*
  • sweet_terule

AS

žeruuu mjííííí...ona je hvězdááá..:D:D talent!!!!! ta nás ještě překvapí!!
  • simca2

ashley

doopravdy treba si zac chtel fakt odpocinout on ji totiz objal a dal pusu no ale ash rikala ze se scottem nejsou uplny parecek uplne zamilovany ale ze jsou takovy kamaradi velci kamaradi a ze to mozna preroste v neco vic!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • nicky0012

Re: ashley

třeba se se scootem pohádali a tak ash šla za zacem a potom se se scootem zase usmířily a ash řekla že jsou víc jak kamarádi.> *4* nebo to bylo jinak já newm jen zapojiju svoji fantazii!
      • simca2

Re: Re: ashley

ale ne *13* to neni proto ze jsou kamaradi jako ze ze se pohadali to ne ale ze nemaji takovy vztah
        ze nejsou zamilovany parecek od zacatku jenom ze spolu chodi *14* *14*
        • nicky0012

Re: Re: Re: ashley

já za to nemužu já si to jen tak myslím! *9*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: ashley

jeeeeee promin ja sem to tak nemyslela *9*
  • nicky0012

JDITE NĚKAM....

ahoj holky dpho sem tu nebyla kvuli škole a vinobraní .. mno ale musím říct žře ash je super...mámji mooc ráda...mo ale abych se dostala ktomu hlavním...fans vanesy jso upa zpičení(sry že jsem sprostá)oni tu vanessu zhnusí i tem který ju měly jen malilinkato rádi...oni jsou hrozně sprostí na ash přitom mi na jejich dizkuzi vubec nelezem tak proč nam nedaj pokoj?...říkam vám nechte ash za včas páč pokud ne tak vám z dizkuze vanessy udělám éro a to já umím věřte mi a ani sporstá zkurvená kajuška mi vtom nezabrání že je bude neustále mazat ...!
    !!!!vzak pro fans van...nechte ash napokoji a my nechámu van rozmyslete si to dobře jak vy na nás tak mi navás!!!!NO POČKEJTE....
  • puspuspusinka

=))

*14* *3* *14* *3*
  • kajuska4

..

Objevily se nové fotky když si Ash zašla s Lucasem na oběd v Italské kuchyni a pak jak šla s Mauim do studeo55..jéé jí to tk slušelo *14* *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: ..

krásné *14*
  • ???

ach můj bože!!!teď kryž zpívá ta kravka ashley tak bych mohla hrát i zpívat i já!!! *1* *1* *1* nechápu jak se někomu může líbit někdo z HSM 1,2,3!!! *7* *7* *7* já tomu vážně nerozumím!!!a ještě k tomu ty jejich píšničky...! děs a hrůza!!!!!!!!!!!!!!! *8*
    • misisek

Re: ???

To asi těžko, ty umíšzpívat jen "Bůůůů"! A ani se nepodepíšeš!!!
  • simca2

jso

je tu nekdo???
    • mermaid

Re: jso

Já!!!!!!!!! *3*
  • medousssek

hele

hele ale holky stejnak sme se pěkně nachytali - marketka a kamickar ví čím:-D táááák skisli - takže se mě můj nápad opět povedl *15* *15* *15* *15* *15*
    • vananneh

Re: hele

žádnej nápad se ti nepoved ty krávo *15* *15* *15* *15* *15* my se bavíme i na ICQ takže drž hubu a rozmysli si to než něco řekneš! *15* *15* *15*
      • vananneh

Re: Re: hele

UPS ty nevíš co to je ICQ vlastně *15* *15* *15*
  • lucy1lucy

tady

ok *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit