-
Áááá
Miluju Ashleynku, je božííí ... je to ten jelepší človíček na světě ... *14* A pomáhá dětem, mě se moc líbí jak je to video, jak jde Ashleynka do té nemocnice a obchází ty dětičky a snaží se jim zlepšit náladu ... ááá je vážně pokládek ... *14* *14* *14* -
-
Re: Áááá
Anóóó... *14* -
-
Re: Re: Áááá
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Áááá
Přesně...já jí taky miluji *15* *14*
-
-
-
-
:'(
Špatná zpráva ... *9* *9* Táta mě vzal kompa a opravdu se tu do 1.7. neukážu ... *9* *9* *9* Sem v háji ... sem tu na skok, abych se rozloučila... ale jakoo ... *9* *9* *9* Včera a v pátek jsem brečela... jak mi může vzít celý můj život do konce šk. roku ... *9* *9* *9*
Miluju Vás hrozně mooc, a Kajuško už nemám kredit, nemůžu ti psát. ... *9* A zase mě mamka dobyje prej až na hory... 10. února... *9* *9* *9* Takže klidně mi pište, budu za každou sms šíleně ráda, ale já Vám psát už nemůýu ... *9* *9* *9* Pááá Miluju Vás ... a moc mě chybáte ... *9* *14* -
-
Re: :'(
NÉÉÉÉÉÉÉÉ JÁ TO BEZTEBE VŮBEC NEVYDRŽÍM CO SI BEZTEBE POČNU ALE JESTLI CHCEŠ JÁ TI ZAVOLÁM AŽ BUDU MÍT KREDO..JÁ TĚ MILUJI CHYBÍŠ MNĚĚĚ MOCCC *9* *9* -
-
Re: Re: :'(
krásnéé *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :'(
Jaj já to myslela na tamten příspěvek:
Ach jo jjá jsem taky brečela bože můj do 1.7. to beztebe nevydržím *9* *9* *9*
-
-
-
-
ahojte
ahoj je tu ktosi?
inak aash je nejky *14* -
sem tu
fakt?? tak to jsem netušila -
-
Re: sem tu
jo měla tam hrat.. *15* a půjdes na alliens in the attic?? *14* ja jo ale newm ani jaké to bude
-
-
mydli mydli
hele tak já jdu do vanyyy. tak zatím pápápáppápápáppápá
ashley a taylorek jsou neeeejky *14* *14* *14* -
Ashley zase bruneta
Hej lidi *1* Víte, že Ashley je zase nahnědo? Ona je fakt blázen -
-
Re: Ashley zase bruneta
jj víme.. *4* jj She is Crazy *15* -
-
Re: Re: Ashley zase bruneta
Mno Ashleynka je bést,...a je fakt crazy s těma vlasama, ale to je dobře moc jí to sluší je to takej náš chameleónek *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
jj *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
teda to je hustý *14* *14* *14* hej holky kolik měříte?já jenom že mi děcka říkaj že sem žirafa k vůli 168centimetrů -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
j..a taky my to říkají njn musíme se s tím smířit...oni jsou třebas zase malý..a nevyrostou *1* *3* -
fakt? -
twe já taky takhle měřím *1* *15*
-
-
-
-
-
-
hh
Otec: "Nejsem s tvými známkami spokojen, Pepo..."
Pepa: "Říkal jsem to panu profesorovi, ale nechce je zlepšit." *15* *15* *15* -
-
Re: hh
*15* *15*
-
-
Božeee xDD
http://www.youtube.com/watch?v=BMPK TFtgxlQ ... tak tohle je silný *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Božeee xDD
lol já spadla ze židlé! *15* *15* -
-
Re: Re: Božeee xDD
Jo to já taky ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Božeee xDD
*15*
-
-
-
-
Otázka
Ona je i modelka? Nějak se mi to nezdá... -
Bože xD
Já už rači nic nehledám tohle je horor *15* *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=-pIpqS3vgW4
Jo to nemá chybu umírám smíchy ... ale uazily mi Ashleynku ... *9* *15* *15* *15* *15* *15* Ale je to fakt dobrý *15* *15* -
-
Re: Bože xD
lol *15* *15* -
-
Re: Re: Bože xD
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Bože xD
*15* *15*
-
-
-