-
Ashley je SKVĚLÁ a myslím si, že to není žadná nafintěná celebriketa, která chce jenom peníze a být slavná-ona to lidi, jenom hraje, ale některý takový jsou
-
Nesuďte je!!!!
Ahojky všichni, proč soudit Vanessu a Ashley? proč to děláte, vždyť oni sou nejlepší kamarádky..myslíte si, že by chtěli aby ste je tady srovnávali? já sem dříve taky odsuzovala Vanessu, ale byla to chyba protože každá je jiná..... obě sou super herečky a zpěvačky, protože jinak by se do showbissnisu ani nedostali.. tak už to neřešte.... mimochodem - já mám raději Ashley....ale Van je taky super *3* *3* -
xD
Kajuško, promiň ... ale když ono se s ním kecá božsky ... *15* Už mi dal i přezdívku *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Já se stejnak dívám na novu takže nevadí a jakou? *15* *15* -
-
Re: Re: xD
Tak a už jí víš *1*
-
-
-
čawtéé
ahooj ashleynky tak jsem tady. už sem naučená..jupíííííííííí -
-
Re: čawtéé
ahooj tak to je supeer! -
-
Re: Re: čawtéé
jo co jim asi může rict: ,,no chci poprosit aby jste smazali blog jedné holce kvůli tomu že má rada Ash a já ji nesnáším!"
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: čawtéé
och *15*
-
-
-
a nebojte se, oni ten blog nesmažou, protože to neni žádné duvod kvuli kteremu by vám měly smazat blog,.. takže at si klidne vyhrožuje -
no já skolu dělám ted *15* -
-
tak to ti nezávidím -
*15*
-
-
-
Zbalím see... xDD
Zabalím se hezky do postýlky a asi pustim nějakej filmík nebo jenom hudbu ... (Vashleynku a Seminku) a pak půjdu hezky spinkat i když myslim že usnu při filmu ... sem dneska nějak unavená ... *15* *15* *15* -
-
Re: Zbalím see... xDD
Ááá... *1* to já taky usínám u filmů *15* -
-
Re: Re: Zbalím see... xDD
A vítězkou se stává Hilary Duff ... ale nwm jestly si pustim Pan Božský nebo Holky v Balíku ... škoda jenom že s Hily mam jenom 6 filmů ... je to báječná herečkaa... ale no nic du ... paaa... zlatíškooo ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Zbalím see... xDD
Jééé já nemám s ní žádnej filmík..Páá zlatí *14*
-
-
-
-
Ashley Tisdale
ashely je upa bozinky neeeeeeeeeeeeejlepsi plote ja neeeeeej *14* *14* *14* -
Ano mě se Ashley Tisdale je nej a je moc hezká, to je holka :-)
-
simca2
byl film Picture This uz v ceskych kinech? *7* -
-
Re: simca2
Ještě ne, podle mě je to video film ne?
-
-
ta
ta tvoj fotka je krasna!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
příběh
tkže čím začnem názvem bo rovnou píšem dyžtk sem 3. ju? !! :D *3* *14* *14* *1* -
-
Re: příběh
no tak 1 zacne ada protoze to vymyslela potom simca2- marketa, protoze odepsala jako 1. a potom ty protoze jsi odepsla a jako 2. a tak dale *15*
-