Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

áá

Ahojík *14*
    • puspuspusinka

Re: áá

Ááááááááááááááá *15* *15* *15*
  • ashley-terezka

ashley na ní je vse super je to fakt bomba chtela bych mit jeji telo a vlasi je upa bozííí *14* *14*
  • kamickar

barbie

jo máte pravdu když sem včera vyděla ty fotky kde má zase blond vlasy tak sem si myslela že to sou starý fotky ale když sem na nich vyděla Scotta tak sem se úplně zarazila ty hnědé vlasy jí slušely víc no nedá se nic dělat
  • puspuspusinka

Prosím hlasujte pro Ashleynku

http://blogisekzuka.blog.cz/1105/sc hoda-v-hlasech-v-sonb-hlasujte

P rosííím
    • Re: Prosím hlasujte pro Ashleynku

Asjh *14*
  • lucy1lucy

sem tu

to jo *15* ...promiňte že vybočuju ale Ash nám nějak spadla tady na žebříčku je 10 a předtím byla 7 myslím *9*
    • simca2

Re: sem tu

a no ale mě je to celkem fuk!! pro mě je vzdy jednička!!! a kdyby byla naposledním ístě *15* *14*
      • simca2

Re: Re: sem tu

a v tom filmu umí i stará babička karate *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: sem tu

a navíc je to jenom blbý zebricek navsetvnosti tady na osůbkách že se clovek nezblázní po celém světě má mnoho dalších fanousku *15* *15* a tady na osůbkách není ani ctvrtka v celé Čr *15*
  • puspuspusinka

...

Holky, zaujímavá věc ...

Já úplně totálně miluju písničky od Simple Plan a když jednou Avril přespívala jejich song, tak no, prostě nelíbila se mi tak jako od nich a nevím rpoč, zpívala jí víc než dobře, noo ale když cokoliv přespívá Ashleynka ... jako Last Christmas nebo Heaven Place on ... tak prostě ty její verze se mi vždy líbí úplně nejvíc ... *14* *14* *14*
    Je to divný a hoodně zajímavý ... *15*
    protože třeba LCH... nazpívala to Cascada, Taylor, Hilary Ashleynka a pak original ten chlapík, nooo a ze všech na světě se mi prostě ta od Ashley líbí nejvíce... *14*
    • kajuska4

Re: ...

Yeah *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Zajímavý coo ... *14*
        Ashley to umí rpostě tak nějak zefektovat, že je to rpostě její originálka ... *15* *15*
        Prostě jako to Last Christmas, Ash tam ze začátku dala takou hudbu, že to znělo jako když začíná zima krásné Vánoce a padají vločky, prostě nádhernééé *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

j *14*
  • Ashley je senza já jí mam moc rada a chtěla bych se sní někdy setkat bydlím v České Republice *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ashley..!

v Muzikálu ze střední 3 je zase jaklo vždy úžasná...plostě taková blondýnka.. *15* *15*
  • Ashleynak je suupl!!

Ashleynka je good!!jako faktisek belunka.. *14* ...... *4*
  • anulka123

Tak nikdy nevíš!!

Tak nikdy nevíš jak to bude..Jako já sem viděla akorát upotávky na youtube a taky mě to zaujalo..ale oni už to točili dávno..pač to má Ashley jeeště blond vlasy..a to si vemte kdy to bylo..já si mylslímže to natáčeli před HSM3...ale fakt newim..každopádně se na něj moc těším a taky na ten new They Came from Upstairs..uroč budouu skvělý..:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit