-
ja
ale chvilku pokej tak 5 min ani ne ja musim ze psem jj? -
AHOJ
MADOUSSSEK: ahoj. dúfam že nevadí máme istý obrázok náhoda *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: AHOJ
nevadí, vždyť je to fukk
-
-
Vše nej! =) =o*
Ashleynko naše.. *4* Přeju ti vše NEJLEPŠÍ k tvým krásným 25-tým narozeninám.. *4* Hodně štěstíčka, zdraví, lásky, ať se ti daří jak v soukromém životě, tak i v herectví a ve zpívání.. *4* *14* A žádné trápení.. *4*
I love Ashleynka.. *14* -
sem tu
tak pro mě je taky jednička ale stejně bych byla ráda když se podívám na žebříček a uviděla bych -
-
Re: sem tu
jí vím ale jak jak už jsem řekla jeto jenom blbý žebricek navstevnosti *15*
-
-
xDD
Jak sou ty nálepky v Bravu tak jak je tam Miley tak hádej kam sem si jí nalepila ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
A kam??Já jí vyhodila *15* *15*
Nechala jsem si Vashrilku *4* -
-
Re: Re: xDD
No to já taky Vashril Eminema a pak lebku a pak ještě Rihannu a nějaký ty věci jako kdo to čte je pako nebo polib mi atd. *15* *15* *15* *15* A Miley sem si nalepila do vnitř odpadkovýho koše ... tam je přesně její místo ... pro bufeťačku ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
díky už viám kam si jí mam nalepit *1* *15* *3* -
Re: Re: Re: xDD
Haha chcípám vlastně nemohu už jsem chcípla nemocí *15*
-
-
-
-
Všechno nejlepší!!! :)
-
Něco vim....
To o ty plastice vím..a dokonce i to,že ten nos si předělávala 2krat..Ale jak píšeš že v kolektivu HSM je nejoblíbenější,tak to zní celkem dost namyšleně..A to bych o Ashley neřekla ne?...No ale je fakt že je strašně roztomilá,sladká a má jí fakt každej rád:)...Prostě pro Ashley je maximum! *14* -
jsi
jsi tu kamco??? *7* *7* -
holky je tu nekdo??
holky co si myslíte jaké oblečení měla nejhezci ted jak byla na té akci??? *14* ja si myslím že nejhezčí byla ta čepka triko *14* -
-
Re: holky je tu nekdo??
jednoznačně čepka -
-
Re: Re: holky je tu nekdo??
to isté čepka a to triko *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: holky je tu nekdo??
čepka na 100% *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: holky je tu nekdo??
to tričko je neeej!! *14*