-
Sexy
Je sexy jak něco -
medoussek
jj budeme -
rvá
http://www.imagebam.com/image/12ed1 6108567645 jako podívejte to má bejt Ash a ne Mileyniska..jako.. *8* *16* -
-
Re: rvá
jn, to je úplně stejné, tu fotku měla na CD Guilty Pleasure *10* -
-
Re: Re: rvá
Ta Mileyniska se musí všude srát.. *10* -
-
Re: Re: Re: rvá
To je fotomontáž holki ... vždyt Miles nemá takové vlasy ... to je jasná Ashleynka jenom jí někdo dal hlagvui Miley
-
-
-
-
Páááá
Kajuško já tě teďka na 45 minut opustím já sem na Káti kompu a ona mi řekla že jestli tu chci být tak se s ní pudu teďka kouknout na McL ... sem dneska zase stáhla jeden díl ... tak za 45 minut sem tu u tebe ... *14* *14* *14* Miluju Tě ... *14* -
-
Re: Páááá
Ok počkám v pohodě měj se zatím Miluji tě taky paa *14*
-
-
jj
jj já taky *3* -
-
Re: jj
ahoj tak tady uz nejsme sami *4*
-
-
Ááááá
V tom Bravíčku je fotka z new shootu Dylana a Cola ... yeahh ... bože ty sou tam k sežrání ... yeahhh ... *14* *14* -
-
Re: Ááááá
jj *14*
-
-
jak se vam libi vic???
holky a jak se vam ashley libi vic???z hnedema nebo blond vlasami??? *7* -
Nepochopila si to :D
Ajulinko-ty si to pochopila špatně.:D,ja sem chtěla aby jste mi na sebe dala nákej kontakt na nase icko..:D,protoze tu nejsem zaregistrovana tak sem asik nemuzu davat fotky...Ale upravuju celkem hezky fotky tak jsme je sem mohli dat..To je jasný ze v americe maj jiny icka ty ho tam ani nemaj ty tam maj MySpace...JInák to se mas ze si byla v Americe..Taky by se mi libilo mit v Americe tetu nooo:D -
crank it up
ten videoklip je úžasný Ashley se moc podvedl -
-
Re: crank it up
pravda -
Re: crank it up
no vyzera tam ako nejak prostitutka...no fujjj -
-
Re: Re: crank it up
To dokáže říct jenom takový protivný ččlověk! Trapáku/čko *1* -
Re: Re: crank it up
jka můžeš říct o Ashleync že pozerá ako prostituka jkdyž je tam tk úžasná !!!!!! *13* *16* *5*
-
-
-
narozeninky
Všechno nejlepší Ashleynko hodně štěstíčka,zdravíčka,lásky a úspěchů ve zpěvu i v herectví TIIIIZZZZZZZZZZZZZZIIIIINKOOOO *14* *14* *14* *14* *14*