Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

no

no neni ale ta nemocnice to je hroooooozneeeeeeee upne se bojim jestl itam pojedu *9*
    • aakristina

Re: no

jo to jo no ja mam nemocnici skoro pred barakem no ja nebydlim ulne v centru prahy ale bydlim v praze 7 ale v baraku a blizko tam je nemocnice takze sa moc nemam no i v Brne(tam sem se narodila a zila jsem tam 10 let)sem mela nemocnici skoro pred panelakem
      • simca2

Re: Re: no

me bral idneska krev z prstu a ja jsem mela celou ruku od te zimi stuhlou tak me krev vubec netekla tak me to stama uplne tlacila no brni mi ruka do tedka no hruuuuuuuuuzaaaaaaa uz tam ani nevkrocim *16* *1*
    • simca2

Re: no

ja jsem na nemocnice alergicka! *9* no hvezdy jse maji ona nemela ted zadnou nemoc teda aspon ashley nemela ta je furt v pooradku nvm co ty decka delaji *1* teda ja *1*
      • aakristina

no ashley nema ted zadnou nemoc ale kdyby ji mela tak v americe maji sptane zdravotnictvi takze by byla chudak no a si jsou na to pripraveni no!
      • simca2

promin oni nemeli *1* *1*
  • nicky0012

.......

ahoj holky jak je?sou kváásný foteššššky ashleynky..i love ash mno hned si přidám jedu na hl.foteškuu!
  • simca2

TO

to mozna jj ale ve superstar me prijde nej! a ash by to hnedka vyhrala!!! *14*
  • simca2

už jsem tu *4*
    • medousssek

Re: už

supeeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14*
      • simca2

Re: Re: už

rac31 taky prijde jo?? *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: už

jo *3* *3*
          • omajda

Re: Re: Re: Re: už

jojojojojoojojoj ja sem tu taky *14*
  • anulka123

Aoojky

Aoojky
    • omajda

Re: Aoojky

ahoj
  • nicky0012

...

ahoj holky včera když jsem potom odešla....ste toho už moc nenapsali no??!!!jinak téma je jaký??
    • medousssek

Re: ...

téma je: NUDA :-D nee ja newim:-D konečně tu někaod přišel
      • nicky0012

Re: Re: ...

a kde je markéta??ta tu vždycky bývá!!!
        zítra tu nebudu!!-prodávám ve škole pohlednice! *4*
        • medousssek

Re: Re: Re: ...

no to se právě takjy divím kde je maky...... vážně prodáváš pohlednice - to jsem nikdy nedělala
  • mashley

čau

čau som tu na chvilu ale neco sa tu zmenilo? *7* prepacte ze som si dala iny obrazok. krasny *14* ten obrazok sa ukaze az sa hodinku *9* soory ale ked sa blizia tie vianoce tak preto som si hodala vlastne ten vianocny *14* ashley je nej a potom miley a vanesa je posledna blbka ona je k***a *8* *10* *16* nenavidim ju fuj ta vananeh ona ma taky hnusny obrazok fuj *9* tvari sa tam ako nezdomovec *9* *1* trapka *9* ju mate radi slenu gomez a demi lovato? ony sú nejky *14* i love ashley, miley, selena, demi *14* *14* *14* fuj hudgensova vtrapka *15* *16* vanessisko fudgensova má nove meno: vtrapka hudgensova ble *9* *15* este raz: i love ashley and miley and selena and demi *14* čau!
    • Re: čau

jasnééé!"!!!! selena je supeeer a demi tu moc nemusím *14*
      • medousssek

Re: Re: čau

já mám ráda selenu aji demi.. je mám ráda tak nastejno, protože si myslím, že jsou uplně na stejné úrovni v showbussinessu
  • medousssek

marketko

marketko.. jáá jsem tááák šťastná muj milovanej taylorek se dostal do TOP 10 :-D jupíííííííííííííííí ííííííí
    • simca2

Re: marketko

jo taky mám ho taky ráda stejně jako Edwarda (rob:-D) ALE ROB JE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ *14* *14* *14*
      • medousssek

Re: Re: marketko

taylorek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prezdivky

ahoj :) holky jaky mate prezdivky pro tu kravku vanesu? *1* dekuju...ulne ji nesnasím *10*
    • simca2

Re: prezdivky

no tak to bude dlouhý *15*
      lochnessa
      nahotinka-sprostá
      vt rapka
      mumie *15*
      newm jak se jmenuje *15*

ale už to moc nerikame *15*
  • HI !!

Hi, I am not realy Ashley Tisdale, but I want be Ashley *1* *1* *1* *1* !!
    How are you? *14* *7*
    • Re: HI !!

Aný, ale ona napsala, že není pravá Ashley, ale že by chtěla bejt Ashleynkou, jako já nwm, možná je to krawka, ale aspoň si na nic nehraje nemyslíš? *7*
      • Re: Re: HI !!

aha já sem blbá já jsem to pochopila že je ash
        • Re: Re: Re: HI !!

aha *1* taky dobrý ... *1*
    • Re: HI !!

myslíš že ti uvěříme?:-D hahhahahhahahhahaahah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit