Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

mám

holky zkuste to taky já se zaregistrovala a hned se vám to tam ukáže je to super hlasovala jsem pro ashley je je hned na první strane a myslim ješte na 3 držte se rad elizabeth a pokud znáte základy tak je to uplně jednoduchý je to takový barevný že pro ashley sem hlasovala snad to pomuže!!!!díky!
  • simca2

ne

ne tu nemyslim
  • kamickar

Ashley

Vždycky sem mu věřila,když sem byla na cestách.Ale on toho prostě využil!to mě bolí.Sotva se sním Ashley rozešla,už Jared na veřejnosti producíruje se svým novým oběvem-Renée Somerfeildt.Ze své bolesti se Ashley vysypala v písničkách It´s alriht,it´s ok.Overated zjejího nového alba Guilty Pleasure.Kluků mám momentálně plné zuby.Jako znak nového začátku se teď Ashley vrátila ke své původní barvě barvě vlasů-hnědé.Mám strach se znovu zamilovat!říká sklesle Ashley.
  • simca2

j

ona je tam uplne krasna ataky je to jeji oblibena skupina!!! *4* *4*
  • omajda

me

me ty tapety hrozne bavi delat vis me napadlo ze bysme treba delali tapety a navzajem bysme se domlouvali treba ze ja ti pomuzu vymyslet apetu a ty zas me ale jak chces rekni jj?jinaknevim jak bysme se zabavili na te diskuzi
  • dvojčata

Vy jste dvojčata??
  • pomluvy

Ahoj právě tady pomlouváte moje kámošky a navíc taky se teďka nebavíte o Ash a když jsme se o ní nebavily my tak vy jste z toho dělaly aféru a kamilu pomlouvat nebudete je to moje káška a i reálná
    • medousssek

Re: pomluvy

no jo, ale my ti nebráníme v tom, abys nám nadala že se nebavíme o Ashley. klidně to udělej.....ale mě je to stejnak fuk.. seš zde jenom chvilku a už máš kecy
  • kamickar

nej

Ashley is best,Ashley is muck je nejlepší j´herečka a zpěvaačka je prostě best.Ashley forever *14* *14* *14* *14*
  • rac31

Best!

A taky mě dost překvapilo co chce dělat vanessa v tom filmu. To by asi Ashley nikdy neudělala!!
  • simca2

jestli

jestli s tech dvou tak ty 1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit