-
jupííí
jupííííííííííííííí.. .zachvilku máme 10 000:-D jsme druhá nejjjjj diskuze :-) jupíííííííííííííííí ííí.. -
-
Re: jupííí
jupííííí nějak jsme se vyšvihli před dvouma rokama jeste 400 příspěvků dokonce máme víc než mley chápes co to je?? a my jsme se mysleli že ji nedoženem ale spis ona nás *15* *14* *15* -
-
Re: Re: jupííí
jj...prostě jsme toho tady dokáázali nejvííííííííííííííí -
-
Re: Re: Re: jupííí
a ješte jsem zapomšěla vic než Jakson *15* hej ale kdyby dávali nějaké ceny za nejvíc příspěvků hm.... kdo to asi vyhraje *15* *15*
-
-
-
-
napriklAd
Vanessa vs. Ashley *15* *15*
to je blbéé *1*
http://www.glamour.com/fashion/blogs/slaves-to-fashion/2009/12/cast-your-vote-for-the-most-gl.html
hlasujte pre miley *14* *14* *14*
p.s. otravujem s tím *15* -
-
Re: napriklAd
hlasnu jo??? *15* *4* *14* *14*
-
-
Párty !!!
Ahojky,...takže BG lidičky a Nessynky (ste samozdřejmě pozvaný taky, teda ty co mají Ash rádi *14* ),...dneska v 15:00 vypukne párty, takže se snažte ať je vás tu co nejvíc *14* já tu sem 100% *14* -
-
Re: Párty !!!
ahojky Ashleynky já nwm jestli příjdu pokud nedojede bratr tak tu budu ale nwm *9*
-
-
birhtday
Ashley preju vsechno nejlepsi at se ti vsechno dari v soukromem zivote i ve slavnem a mas vic a vic fanousku co te budou mit radi *4* *14* -
=D
Srry, ale já se nudila tak sem prolezla všecky účty a psala aby měla Ashleynka komenty ... *15* *15* *15* -
-
Re: =D
Newadí..aspoň že je má ty komenty..zachvílku jdu na rosvicování stromečků..ale budu online.. *4* -
-
Re: Re: =D
Jééé ... já chcu taký ... *9* *15* -
-
Re: Re: Re: =D
Tak pojď *3* -
-
Re: Re: Re: Re: =D
No jasný ... a mám to jenom 400 km coo?? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =D
Óooo taková pocta ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: =D
Klidně pošlu protebe soukromé letadlo *15*
-
-
-
-
-
-
??
Jak dlouho tu dneska plánujete být? Já tak do půl 12 ale newím kdy mi táta vypne net ... já sem tu vždy jne do chvíle než se rozhodne táta jít spát ... *15* -
-
Re: ??
aha já nwm..do rána možná i dýl uvidím.. *3* -
-
Re: Re: ??
Zase jako vždy do 2ráno.. *15* -
-
Re: Re: Re: ??
*15* *15* *15*
-
-
-
-
:-)
Lalalaaa...lalalaaa...lalalaaa.. *15* -
-
Re: :-)
Hehe *1* -
-
Re: Re: :-)
Si zpívám Not Like That .. *15* *15* *15*
To je přece poznat nee,??? *15* -
-
Re: Re: Re: :-)
jj *1*
-
-
-
-
...
Až dojdete tak mi dejte vědět *3* *14* -
-
Re: ...
Já sem tady musela jsem pustit bratra *9* *3* -
-
Re: Re: ...
Jo v pohodě ... *3*
Jinak promiň, já se byla koupat ... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Dobře..nevadí.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jooo *14*
-
-
-
-
-
yeah
Ash *14* *14* *14* -
-
Re: yeah
*14* *14*
-
-
xD
Kajuško, poslechni si Bruno Mars - Grenade a nebo Bruno Mars - Just the way you are ... beautiful songs ... *14* -
-
Re: xD
Sorry ale já tenhle style hudby neposlouchám.. *3* *1* -
-
Re: Re: xD
Acha... *9* Tak nic mnoo ... *4*
-
-