-
...
přesně ae ze superstar jako z poroty mi přijde nej asi Dara Rolins a ze soutěžících Jan Bendig(on je upa nejkrásnější a nelepší)-ae kdyby soutěžila ash tak by 1000000000000000000000000000000%vyh rála ona!!! -
-
Re: ...
joooooooooo!!!!!!!!me se líbí denis lacho *14*
ale na ash nikdo nema!!! -
-
Re: Re: ...
jj na ash nemá nikdo!!<3
-
-
-
vite
vite co posloucham furt dokola???tady tohle : http://www.youtube.com/watch?v=NJJ9 NFa_Xtg
to je strasne kwasne *14* *14* *14* -
-
Re: vite
Ahojik holky prominte mi že nejsem přihlášená ale musíím něco napsat ashley mooc dobrá zpěvačka je krásná od přírody -
-
Re: Re: vite
jo je dobra zpevacka a chtela bych strasne takhle vypadat upa ji zavidim mas pravdu co jsi napsala *4* *4* *14*
-
-
Re: vite
tybrďo tomu neuvěříš zrovna sem ju poslouchala taky už sem byla tak někde uprostřed !!!! -
-
Re: Re: vite
wooooooooooow tak to je bozi *14* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: vite
maky odepiš mi na příspěvek
-
-
-
-
cetla
cetla jsem si ze mas taky rada stmivani *14* -
holky
ale fakt holky, o čem budeme kecat? jsme tu moc málo tak si aspoň píšme když tu je nuda :) -
-
Re: holky
tak musíme někdo vymyslet nějaký téma
-
-
heeeeej
neco ti napisu na vzkazy *14* -
-
Re: heeeeej
okeyyy.. :-)
ashley je neeeeeeeeeeeeeeeej -
-
Re: Re: heeeeej
uzzzzzzz
-
-
-
ahoj
ahoj holky, jste tady? už jsem tu dlouho s váma nekecala -
tk co?
tk co? začnem bo nn!!! :) *3* -
-
Re: tk co?
uz se zaclo ada napsala napis *15* *4* -
-
Re: Re: tk co?
*15* *15* *15* to bude prdel hele napíšem supr příběh o ash a lochnesse a ten o lochnesse bysme mohli napsat lochnessám?!! :D nnebonn tj blbej nápad pokračujem v tom původním !!! *14* *1* -
-
Re: Re: Re: tk co?
nn.. na vanessynu diskuzi se nepujde.. budeme tady.. je to naše vánoční party ju?? *15* *15* *15*
-
-
-
Re: tk co?
zacne Áda *4* medousssek
-
-
BUDEM MAť NOVý PROFIL
hoj.
ja som laura *3* a mám rada ashley a miley aj emily *14* ja som tu zaregistrovaná pod menom emilyamiley6 hovorím slovesnky ale chcem byť češka tak budem hovoriť česky *1* tak žačnu
tak můj profil je emilyamiley6 zapomněla jsem heslo a už nevím jakej e-mail sem mněla *9* protože mám nový mail *13* nebyla sem tu totiž protože sem zapoměla na tuhle stránku a mám ségru *10* která tady je taky ale o ní mi neřekla!!! potom vám ŕeknu víc a udelám si nový profil *14* pa pa *4* -
-
Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
to je supéééér
ale nechápu jak muze tak dobře mluvit česky *15* -
-
Re: Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
ahoj super *4*
-
-
-
Všechno nej :***
Všechno nej, Ashley
(Ashley is best ♥♥♥ ) *16* -
Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Hey dneska sem se totálně zbláznila do songu od Nessynky Drive ... ale totálně ... miluju tu písničku ... poslouchám jí tu pořád dokola ... *15* *15* -
-
Re: Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Jééé...tak ta je opravdu boží.. *14* -
-
Re: Re: Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Yesss... *14* *3*
-
-