-
..
Jak jsme byly v Drnholcu tak jsem se dívala u babičky a dědy na Disney Channel a dávali tam Jake a Blake ááá bože.. *14* *14* ááá nádherný borci *14* a pak Hannah MOntana dojela sestřenka a blily jsme *15* ale byla to dobrá scéna..hrál tam totiž Sterling *4* *15* -
-
Re: ..
Hey a teďka když budeš bydlet v Drnholci tak tam budeš mít u dědy disney channel cooo ... nejni to aspoň malá výhoda... *14* *3* *7* -
-
Re: Re: ..
Tož taky mně dcl baví Hannah Zmotaná taky kvůli Emily ta je tam boží.. *4* a je to prča ale Mileyna mně tam tak vadí..ano Disney u dědy budeme mít.. *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Tak mi budeš pokaždé vyprávět Sonny a Zacka a Codyho když to uvidíš *15* *15* *15* *15* *15* a kouzelníky -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ok...dobře..dnes jsem to neviděla..byla jsem na dvoře.. *1*
-
-
Re: Re: Re: ..
Tak mi budeš pokaždé vyprávět Sonny a Zacka a Codyho když to uvidíš *15* *15* *15* *15* *15* a kouzelníky
-
-
-
Re: ..
Já sice Mileynu nenávidím ale HM se mi líbí za prvý kvůli Emily ... tu totiž miluju a za 2. protože je to fakt pořádná prča ... *1* *1* *1* ale ten mailyny ksicht mi tam teda mega vadí ...
-
-
simpsny
Jdu se dívat do půl 8 na simpsnovi.. *14* -
-
Re: simpsny
jsem tuu *15* -
-
Re: Re: simpsny
Já už taky ... *14*
-
-
-
....
ahoj holky,,jak se máte??.....všimly jste si že vanessy navštěvnost pořád stoupá a Ashley klesá??..přitom sem chodím jak nejvíc to jde..a vy určitě taky..plostě to nechápu..no ale to vylepšíme:),,jo a koukala jsme na new fotky jsou mocko klásnýý:)tak se mějte všichni moc hezky zatim ahoj...P.S. ashley je nejlepšíí!! *14* -
sirbogdan
co to meleš?...Ashley se nikdy nahá nefotila...Nahá se fotila Vanessa takže nwm co tady děláš!!...lol... -
Happy Birthday!<3
Happy Birthday Ashley! *3* *14* Já tě žeru! -
-
Re: Happy Birthday!<3
to nevadí. -
Re: Happy Birthday!<3
o tom si nepíšem.
-
-
simca2
njn co naděláš,,když je to baví se hádat....:-D to mě by to nebavilo,,sem ráda že si tady normálně ppíšeme,,a domlouváme se na kcích na oslavách atd...je to daleko hezčí a lepší než kdyby jsme se tady pořád dohadovali o tom jestli je Vann lepší než Ashley...ten kdo má rád Ash tak si píše tady s náma a ten kdo Vann tak je na jejím profilu mne??..to přece neni nijak těžký pochopit.. *3* -
j
jakou? *7* -
písnička
Jaká se vám asi tak nejvíc líbí její písnička mě asi It's Alrgiht It's ok -
-
Re: písnička
mně taky je fakt užasná i Ash se líbí
-
-
víte
víte že tu má Jared stránku?? -
-
Re: víte
JJ?
-
-
proc
proc se jmenujes nespešna jestli se muzu zeptat????