Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

..

Jak jsme byly v Drnholcu tak jsem se dívala u babičky a dědy na Disney Channel a dávali tam Jake a Blake ááá bože.. *14* *14* ááá nádherný borci *14* a pak Hannah MOntana dojela sestřenka a blily jsme *15* ale byla to dobrá scéna..hrál tam totiž Sterling *4* *15*
    • puspuspusinka

Re: ..

Hey a teďka když budeš bydlet v Drnholci tak tam budeš mít u dědy disney channel cooo ... nejni to aspoň malá výhoda... *14* *3* *7*
      • kajuska4

Re: Re: ..

Tož taky mně dcl baví Hannah Zmotaná taky kvůli Emily ta je tam boží.. *4* a je to prča ale Mileyna mně tam tak vadí..ano Disney u dědy budeme mít.. *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Tak mi budeš pokaždé vyprávět Sonny a Zacka a Codyho když to uvidíš *15* *15* *15* *15* *15* a kouzelníky
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Ok...dobře..dnes jsem to neviděla..byla jsem na dvoře.. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Tak mi budeš pokaždé vyprávět Sonny a Zacka a Codyho když to uvidíš *15* *15* *15* *15* *15* a kouzelníky
    • puspuspusinka

Re: ..

Já sice Mileynu nenávidím ale HM se mi líbí za prvý kvůli Emily ... tu totiž miluju a za 2. protože je to fakt pořádná prča ... *1* *1* *1* ale ten mailyny ksicht mi tam teda mega vadí ...
  • kajuska4

simpsny

Jdu se dívat do půl 8 na simpsnovi.. *14*
    • kajuska4

Re: simpsny

jsem tuu *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: simpsny

Já už taky ... *14*
  • blonde

....

ahoj holky,,jak se máte??.....všimly jste si že vanessy navštěvnost pořád stoupá a Ashley klesá??..přitom sem chodím jak nejvíc to jde..a vy určitě taky..plostě to nechápu..no ale to vylepšíme:),,jo a koukala jsme na new fotky jsou mocko klásnýý:)tak se mějte všichni moc hezky zatim ahoj...P.S. ashley je nejlepšíí!! *14*
  • blonde

sirbogdan

co to meleš?...Ashley se nikdy nahá nefotila...Nahá se fotila Vanessa takže nwm co tady děláš!!...lol...
  • vashley

Happy Birthday!<3

Happy Birthday Ashley! *3* *14* Já tě žeru!
    • nespesna

Re: Happy Birthday!<3

to nevadí.
    • nespesna

Re: Happy Birthday!<3

o tom si nepíšem.
  • blonde

simca2

njn co naděláš,,když je to baví se hádat....:-D to mě by to nebavilo,,sem ráda že si tady normálně ppíšeme,,a domlouváme se na kcích na oslavách atd...je to daleko hezčí a lepší než kdyby jsme se tady pořád dohadovali o tom jestli je Vann lepší než Ashley...ten kdo má rád Ash tak si píše tady s náma a ten kdo Vann tak je na jejím profilu mne??..to přece neni nijak těžký pochopit.. *3*
  • simca2

j

jakou? *7*
  • písnička

Jaká se vám asi tak nejvíc líbí její písnička mě asi It's Alrgiht It's ok
    • kamickar

Re: písnička

mně taky je fakt užasná i Ash se líbí
  • kamickar

víte

víte že tu má Jared stránku??
    • simca2

Re: víte

JJ?
  • omajda

proc

proc se jmenujes nespešna jestli se muzu zeptat????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit