-
kada
zdravim potentovanú kadibudku *9* *9* *9* + spolu z potentovanú mileynou kravou blbou *9* *9* *9* *9* vanesska je krásna ashleyna smrdí z vykurvenou mileynou *16* *16* *16* *9* *9* *9* -
-
Re: kada
vypdni trapko *16*
-
-
me
me se strasne libi ty jeji saty na ty akci ona si uzasne vybrala *14* *14* *14* *14* *4* *4* ji modra strasne slusi ona je v te krasne modre jak andel vypada dobre *14* *4* *4* *14* *14* proste je cela uzasna no jak yje vas nazor jo a ten pasek se k tem satum mocinky hodil ma dobry spis skvely vkuz!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
jak
jak sem videla ty fotky ashley jak byla s kamaradkou tak ji ty vlasy blond luseli mocinky a ty jak yje tvuj nazor?? *7* -
ja
ja to rikam the sweetince -
-
Re: ja
aha moc dakujem som v obraze *15* *15* *15*
-
-
aha
aha tak ji ve skole pozdravuj a dyztak ji posli na mail nasi fotku jo??? -
holky
holky jaaaaaaaaa si pisu s ASHLEY *14* *14* -
skoda
skoda že ash neřijede k nam:-( *9* -
-
Re: skoda
jj to jo!já bych moc chtela aby přijela ae i smiley páč mámka by mě oba lupeny na koncert nezaplatila..a já bych si nemohla vybrat jestli mám jít na ash nebo na miley prtž pro mě sou obe nej! -
-
Re: Re: skoda
já bych sla urco na ash od mil se me taky líbí al od ash ty jsou vsechny supr!!! *14* -
-
Re: Re: Re: skoda
no právě mě se líbí všechny od mil i od ash a to je co se týče koncertu pekně blbý!
-
-
-
-
ok
tak dobre som sabína a volajte ma ako chcete *15* -
-
Re: ok
já sem denisa -
-
Re: Re: ok
jj *5* -
-
Re: Re: Re: ok
ok *4*
-
-
-
Re: ok
ja jsem marketa -
-
Re: Re: ok
vim a ty syndynka sa ako voláš?
-
-
-
,....
holky já jsem tu a představte si že vannaneh vymíšlí další přezdívky a na dizkuzi cigošky vymyslela anorektička
tlusťoc h
plastička
ashkráva(to neni nový)
to sou asi ty nejlepší pak sou to klasický nadávky zatim
tak to jsou nadávky co vymyslela trapný že????ash není ani anorektička a ani tlustoška....jsou táááááááááááááááák ubohé! -
-
Re: ,....
to je debil, tak a´t si rozmysly jestli je ashley anorektička nebo tlusťoška, vždyť tak de akorát vidět že si to vymejšlí ale my si to nevymejšlíme - cigánka- to je pravda, vtrakpa- to je pravdaa.a prostě všechno je pravda .. jo a abych nezapoměla na kačera donalda :-D -
-
Re: Re: ,....
jasan ale holky me už dlooooouuuuuuho napada že si myslí že je ash lepsí a proto se s furt s tím nemuzou smírit proto vymyslí přezdívky samé kraviny aby dokázali že je vanessa lepsí než ash *8* jsou tááááák trapnéééé *4* -
-
Re: Re: Re: ,....
no jo *8* -
Re: Re: Re: ,....
normálně víš že sem o tom už taky přemejšlela... asi máš pravdu, jinak by po ashleyince a po mileyince neppluli.. oni prostě ví že je ashley lepší ale sami sobě si musí dokazovat že ej vanessa lepší ikdyž ví že je lepší ashley
-
-
joo asi taak!!proste to co řekne my je pravda..a co ony je leež..a absolutní nesmysl..chacha! -
supr madousssek ten káčer donald je proste super *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: ,....
joooooooooooo
-
-
skoda
skoda ze ash tam nehrala ten film by rozzarila *14* mist ote rosalie