Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenka-vannejka

kada

zdravim potentovanú kadibudku *9* *9* *9* + spolu z potentovanú mileynou kravou blbou *9* *9* *9* *9* vanesska je krásna ashleyna smrdí z vykurvenou mileynou *16* *16* *16* *9* *9* *9*
    • ash.a.miley

Re: kada

vypdni trapko *16*
  • simca2

me

me se strasne libi ty jeji saty na ty akci ona si uzasne vybrala *14* *14* *14* *14* *4* *4* ji modra strasne slusi ona je v te krasne modre jak andel vypada dobre *14* *4* *4* *14* *14* proste je cela uzasna no jak yje vas nazor jo a ten pasek se k tem satum mocinky hodil ma dobry spis skvely vkuz!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

jak

jak sem videla ty fotky ashley jak byla s kamaradkou tak ji ty vlasy blond luseli mocinky a ty jak yje tvuj nazor?? *7*
  • simca2

ja

ja to rikam the sweetince
    • ashleynka24

Re: ja

aha moc dakujem som v obraze *15* *15* *15*
  • simca2

aha

aha tak ji ve skole pozdravuj a dyztak ji posli na mail nasi fotku jo???
  • simca2

holky

holky jaaaaaaaaa si pisu s ASHLEY *14* *14*
  • simca2

skoda

skoda že ash neřijede k nam:-( *9*
    • nicky0012

Re: skoda

jj to jo!já bych moc chtela aby přijela ae i smiley páč mámka by mě oba lupeny na koncert nezaplatila..a já bych si nemohla vybrat jestli mám jít na ash nebo na miley prtž pro mě sou obe nej!
      • simca2

Re: Re: skoda

já bych sla urco na ash od mil se me taky líbí al od ash ty jsou vsechny supr!!! *14*
        • nicky0012

Re: Re: Re: skoda

no právě mě se líbí všechny od mil i od ash a to je co se týče koncertu pekně blbý!
  • ashleynka24

ok

tak dobre som sabína a volajte ma ako chcete *15*
    • syndynka

Re: ok

já sem denisa
      • ashleynka24

Re: Re: ok

jj *5*
        • simca2

Re: Re: Re: ok

ok *4*
    • simca2

Re: ok

ja jsem marketa
      • ashleynka24

Re: Re: ok

vim a ty syndynka sa ako voláš?
  • nicky0012

,....

holky já jsem tu a představte si že vannaneh vymíšlí další přezdívky a na dizkuzi cigošky vymyslela anorektička
    tlusťoc h
    plastička
    ashkráva(to neni nový)
    to sou asi ty nejlepší pak sou to klasický nadávky zatim
    tak to jsou nadávky co vymyslela trapný že????ash není ani anorektička a ani tlustoška....jsou táááááááááááááááák ubohé!
    • medousssek

Re: ,....

to je debil, tak a´t si rozmysly jestli je ashley anorektička nebo tlusťoška, vždyť tak de akorát vidět že si to vymejšlí ale my si to nevymejšlíme - cigánka- to je pravda, vtrakpa- to je pravdaa.a prostě všechno je pravda .. jo a abych nezapoměla na kačera donalda :-D
      • simca2

Re: Re: ,....

jasan ale holky me už dlooooouuuuuuho napada že si myslí že je ash lepsí a proto se s furt s tím nemuzou smírit proto vymyslí přezdívky samé kraviny aby dokázali že je vanessa lepsí než ash *8* jsou tááááák trapnéééé *4*
        • ashleynka24

Re: Re: Re: ,....

no jo *8*
        • medousssek

Re: Re: Re: ,....

normálně víš že sem o tom už taky přemejšlela... asi máš pravdu, jinak by po ashleyince a po mileyince neppluli.. oni prostě ví že je ashley lepší ale sami sobě si musí dokazovat že ej vanessa lepší ikdyž ví že je lepší ashley
      • nicky0012

joo asi taak!!proste to co řekne my je pravda..a co ony je leež..a absolutní nesmysl..chacha!
      • ashleynka24

supr madousssek ten káčer donald je proste super *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • ashleynka24

Re: ,....

joooooooooooo
  • omajda

skoda

skoda ze ash tam nehrala ten film by rozzarila *14* mist ote rosalie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit