-
já tu jsem
co? cože no to je super joa mám novou fotku -
medoussek
Já zase nemůžu říct že by se mi Ashley líbila víc z blond vlasy!Tak každej má jinej vkus žejo ! -
-
Re: medoussek
jasan, ale já sem byla fáákt š´tastná, když si mi napsala že je ash zase blondynka protože pár dnů předtím sem si řikala, jaky by to asi bylo kdyby se zase obarvila:-)
-
-
jooooooo
jooooooooo a taky jsem se dozvedela od segry ze zase opakuji ty od vedle s tim......vis s cim ne???jsou hrozne -
paparazzi
ty paparazzi fotky jak jde ashley navštívit rodiče jsou fantastický..tam se mě ashley uplně strašně moc líbí -
-
Re: paparazzi
jooooo tam je ze vseho nejlepší má upa cool triko *14* -
-
Re: Re: paparazzi
jj.. to máš pravduu *14* *14* *14*
-
-
-
HOLKY
holky ale ted jak ash opustela ty kamose vypdala překrááásně ona se poslední dobou moc dobře obléká *14* *14* a jo porad same paparazzi *9* -
-
Re: HOLKY
jj to je skvěléé... čím víc paparazzi tím víc bude ashley slavnější. protože když se o ní zajimajou paparazzi tak je slavná.. horší je to, že toho koho paparazzi teď vubec nefotí bude klesat a klesat(lochnessa) *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: HOLKY
jo to jsem pochopila más pravdu ale vůbec jim nazávidím *15* třeba miley rikala že jak vysla z domu před ním stalo 40 paparazzů *9* *15*
-
-
-
hruby
tak to je hruby.. taky sme měly ve třidě plakát Vashley. kluci nesnáší vanessu newím proč a to sme jim s holkama ani nic neřikala prostě se jim vic libi ashley -
-
Re: hruby
ani se nedivím *14* *14* *14* *14* Ashley je stokráááát hezčí má hezčí shooty pisničky!! prostě vsechnoa a navic viděla jsi ten shoot vanessy? tam vypadá jak anorektička *15* *15* *15* -
-
Re: Re: hruby
ne..spíš je tam strašně zretušovaná a uměla.. retuš-fakt strašnej retuš......
naši kluci majou dobrej vkus:-D -
-
Re: Re: Re: hruby
ale ona na tom shoootu vypadá fakt jako nejaké anorektička ona má ty líčko uplně stáhle *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hruby
strašnýý.. je to hnuska
-
-
Re: Re: Re: hruby
jo tak to nasu taky *15* prtože segra sedí s ,klukem no a oni si dělaj naschvály a ten kuk ji řekl vanesso a ona se uplně naštvala a řekla mu Ashley a on žře takové: To mi nevadí Ash je dobrá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hruby
tak to je supeeeer. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hruby
jn *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
-
vy ste
vY ste ho videly??
vy se máte *15* -
Návrh
Takže Nessynky a BG Ashleynky sem pod tenhle komentík napište všichni svůj názor na uzavření míru mezi Ashleynkama a Nessynkama,... *14* *14* *14* *14*
A potom až to všichni odsouhlasíme (doufám v to) tak už doufám nebudou hádky a budeme držet přisobě *14* *14*
Autorky: Anule22 a PusPusPusinka *14* -
-
Re: Návrh
já s tím souhlasím mě se to zdá jako skvělý nápad a když hledám paparazzi pokaždý narazím na ash a dokonce sem měla blog o vashley -
-
Re: Re: Návrh
Nadávky už NIKDY vzájemně nebudou,....ale kdyby někdo kritizoval Ash tak vy byste se mohli zastát Ash a mi zase Nessynky a tak... *14*
A jojojo,....Ashleynka a Nessynka byly přece rivalky ze zečátku a taky se z ních staly best friends forever *14* a tak proč bysme mi nemohli žhe? *14* -
-
Re: Re: Re: Návrh
jj... *14* *4* BFF *4* *14*
-
-
-
já určo souhlasím...když jsem se s tím domluvila s aniskem tam určitě že Jo!Žádné nadávky nebudou *3* -
PusPusPusinka = Souhlasííím *14*
-
-
Božeee... :-)
Lidičky já se úplně zamilowala do toho new photoshootu jak Ashleynka nafotila s Aly ... fakt oběma jim to tááám děsně sluší ... fakticky jakoo kwásnýý photoshoot .... ááá ... *1* *14* -
-
Re: Božeee... :-)
Je úža *14* -
Re: Božeee... :-)
Čauky jak se máte Ashleynky moje *14* *14* *7* A máš pravdu to je asi nejlepší Shoot který Ash nafotila *14* *14* -
-
Re: Re: Božeee... :-)
jsou fakt boží *14* *14* já se mám fajně, co vy???:) -
-
Re: Re: Re: Božeee... :-)
taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Božeee... :-)
Jéé Ashleynka by měla s Aly fotit photoshooty častěji *1*
Zase mají new, a ještě lepšíí ... je nádherneeej *14*
-
-
-
-
-
U mě na blogu probíhá registrace do soutěže SONCelebrita Disney. Můžeš se přihlásit. prostevsechno.blog.cz ...