-
to netuším
to nevím jestli to někoho napadlo simčo,ale jestli si to Ashley vážně přečte tak to je už jeden skvělej krok mne?...chápete to...Ashley bude číst dopis kterej jse četli a vymysleli my...to je uplně uzastnýý..a kdyby ještě přijela no woow.... *14* -
jo?
jo ty seš nespesná já sem celou dobu četla nespasená a že to tam máš jen tak ježiš promin!! *9* *8* *9* -
bezte
ja ju mam v pratelych abysem vam ju ukazala tak se bezte podivat jmenuje se karin 97 -
Sem zpátky
Ahojky, tak už jsem se dneska vrátila z tábora, bylo to tam super, te%d už tady zase budu přidávat a psát každý den až do uterka protože pak jedu na dovču....te%d se du mrknout na NEWSKY o ASHLEY -
přemýšlím
no přemýšlím ale nic mě nenapadá... -
ashley
ashley je best PROSTE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
jessinko666
tady na osobnostech se budeme o Ashley bavit jenom spolu ju? s ostatníma se totiž nedá normálně bavit!!! -
newky fotka
ahooj lidi tak sem tu dlouho nebyla jaký e téma už se nehádáme ??mno to je super a viděla jsem newky foty ash je supppeeeer líbí se mi víc než ta předčím už je to pravá ashley a už není blondatá!! -
jj
jj to je budes tu chodit?? -
časopis
škoda že nevychází časopis víš jak je speciální časopis jen o hsm tak aby byl třeba o hercích z hsm jenom třeba první vydání z Ash a pak z dalšíma nejnovější novinky to by bylo dobrý *14*