-
Ahojky Simco2
Ahoojk..tak přidáš se do disku
ze..?? -
jak se
jak se mas?? *7* *14* -
jo
jo byl me to vyrazilo dech!!!!
ale neni to tak spatne slusi ji to!!!! *14* *14* *14* ale hnede ji slusely vic!!!!!!! *14* *14* *14* -
plakát
vy máte v hudebce plakát Vanessy??mi teda tam máme akorát slavních skladatelů jinak nic máme nejblbější učitelku na světě její manžel je ředitel školy hrůzááááá!!!!!! -
-
Re: plakát
my taky máme v hudebce jenom skaldateli v naší třídě vanessu nikdo nesnáší čtvrtka má ráda ashley druhá čtvrtka má ráda hannah a třetí čtvrtka má ráda metaliku a ten zbytek newm ae vanessa se nelíbví u nás ve třídě nikohu.....a ve škole mají všechny děti (na 1.stupni) trička s ash a lucasem(bez vanessy)a vanesyu tam nikdo nemá ...ae musím říct že je jinak u nás více populární hannah montana než ash.......ae hsm taky frčelo...ae hannah už u nás víc...mno ae vtraoka u nás nefrčela nikdy hahahaha
-
-
no
no ten kontakt je na dopis ze ji posles ale skype a tak nvm promin *9* -
-
Re: no
neva! vždy som chcela stretnúť ash. hele tešíte sa keby mala ashley koncert v čr alebo sk? *14* *14* *14* *14* juchu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
je tu nekdo?
ahoj je tu nekdo? *7* -
:-)
Ten film This Is It musel být překrásnej, když Ashley aji plakala -
vanessa
jj vanessa je hnus já echápu jak se my mohla líbyt fůj hnus *8* -
-
Re: vanessa
ty jsi ji mela rada??? *7* -
Re: vanessa
tebe sa PáčILA? chudáčik *1*
-
-
je tu nekdo??
je tu nekdo??? -
hej já se táák
hej já se táááááák moc těším na toho 22 škoda že tu nebudeš!! -
-
Re: hej já se táák
no mozna tady budu ve 2 vis???ale ten ....co jsi vymyslela muzeme nechat na toho 30????pls pls nebo nevymyslime etse neco?? -
-
Re: Re: hej já se táák
jj....pokusím se
-
-