-
Páááááááááni xD
Jéééé vy sem píšete i když tu nejsem??? Jééééh ani nevíte co to pro mě znamená že na Ashleynku nezapomínáte a pomáháte jí též jako Nessynce ... yeahhh ... *14* *14* *14* -
-
Re: Páááááááááni xD
Ahojík Moja *4* *14* ..
Ano píšeme to se neboj na Ashleynku nikdy nezapomenem a na Nessynku taky nee už jsme si řekli že popíšeme u Ness a pak to zase popíšeme tady *1* *14* -
-
Re: Re: Páááááááááni xD
Yeahh ... *14* *15*
Too já sem se šíleně zamilowala do Ashleynky a Avrilky a Nessynky a Deminky ještě víc než před tím ...
Jooo Kajuškooo a včera sem viděla poprvé Bandslam ... boe to je dokonalý film ... sic mě štve že tam Nessie nejni tolika ale je to překrásnýýýýýý yeahhh ... a taky sem brečela *14* -
-
Re: Re: Re: Páááááááááni xD
Ano přesně miluji ten film a jo je to škoda ale tak na konci zpívá a to je to nej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Páááááááááni xD
Přesně jak to tam rozjede div nedýcháá *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Páááááááááni xD
jj *15* *15*
-
-
-
-
-
-
xD
JÁ JSEM DNESKA ŠÍLENĚ ŠŤASTNÁÁÁÁ *14* *14* *14* -
-
Re: xD
poč *7* -
-
Re: Re: xD
Jo to bych taky chtěla vědět, já nevím ... jsem prostě totálně nadopovaná štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Tak to ti přeji.. *15* *4* .. -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Kajuško já jdu na Lexu ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Já právě taky tak se měj paa.. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
..
A neboj mamka pro tebe nemusí jezdit ... mi tě dovezeme ... a nebo pujdeme pěšky lesem ... *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: ..
Dobře protože ty máš napsané na tu že v prachaticích tak promiň *15* -
-
Re: Re: ..
V pohodě ... *15* A ne já tu mám Strakonice, protože spadáme do Strakonického okresu ... *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Aha upss *15* *15* tak to dovolí když je to kousek *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Supeer... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jo *14*
-
-
-
-
-
-
Ahoj:-)
Promiň, že jsem včera zmizla, ale už jsem fakt musela *9* Mám počítač jenom do 8 ... *9* *9* -
-
Re: Ahoj:-)
Ahoj,nevadí já to pochopila... *14* -
-
Re: Re: Ahoj:-)
Dobře, a už asi víš co sem udělala na blogu co?? *7* Tak co mám v plánu povím jenom tobě *14*
Ještě jsem se úplně nerozhodla jestli Vashril nebo Vashley ... ale víc mě láká Vashley ... mám to tak ráda, ale zase chtěla bych blogovat i o Avril ... takže ještě v tomhle nejsem plně rozhodnutá ... ale 100% vím, že se přesunu ... na jiný blog, kterým ale začnu až o prázdninách a doufám, že ten mi konečně vydrží *15* *15* Víš a v plánu mám zavést to tak trochu jako jsou ty super americký blogy ... že bych měla 2 na jednom by byla galerie a na druhém bych nomrálně blogovala ... *15* Ale pořád nějak nevím ... ale asi to udělám jenom o Vashley protože blogování o Vashley jsem měla nejradši ... a o Avril já nevím, chtěla bych blog o ní, jenže mě to nějak nebaví blogování o Avril ... i když jí miluju ... *7* No takže asi spíš ta Vashley ... nebo sakra já nevím to je děsný ... *15* *15* Co myslíš ty?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj:-)
Tak já nevím,mně je i jedno klidně jenom o Vashleynce.. *14* *14* *14* ..a chci taky gallery ale nevím jakto udělat *3*
-
-
-
-
Ash...x)
Ona je supík! *14* *14* -
-
Re: Ash...x)
ashley je nej zpevacka i je moc hezka hodne nej na svete:DD nikdo se ji nevyrovna ani ta blba vanessa:D miluju ji:) ashley je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
-
-
Ashleynka
Já jsem Ash nesnášela.Ale došlo mi že nemám proč.Moc bych chtěla aby mi napsala na icq.mam jeji kontakt sice nevím zda je správně.dal by ste mi ho někdo?Ale je vážne moc fajn.Mám už i její plakát.A song I wnat it all je neeeej.Stydím se za to co sem o ní psala. *14* -
To taky newim..
Já si myslím že se to počítá podle toho kolik má kdo fotek, kolik lidí chodí na diskuzy, kolik má kdo videíí, odkazů atd..a Vanessa má právě 114 videí a Ashley jenom 68..tak musíme přidávat hodně videj..já si myslím že se do toho započítává i toto..kolik má kdo víc..a návštěvnost profilu.. -
ashley tisdile
je dobrá ale hsm hraje krávu *1* *5* *1* -
Práázdniny
Ahoooojky, koonečně jsou prááázsdniny, už jsem se nemohla dostat. teď už budu jenom vegetit a taky na PC už moc nebudu spíš až k večeru ale vždycky sem alespoň něco přidáám aby se naše Ash neposunula ještě dolůů:-D No nic, zatím se mějte mooocky pěkně -
prepáčte
včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa