-
Hej
Hej vy ste tak trapný !! -
-
Re: Hej
KLARUSKA44
NWM KDO JE TU TRAPNEJ(TY) *16* *15* *16* -
-
Re: Re: Hej
Drž hubu ti pičo jedna a vypadi z téhle dizkuze !Tady nemáš co dělat jasný ? -
-
Re: Re: Re: Hej
každej může bejt kde chce a ty tu nebudeš nikomu rozkazovat kde může a nemůže bejt!!!!! -
Re: Re: Re: Hej
klaruska44
TY BĚŽ DO PÍČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE štětko
-
-
-
-
paparazzi
mě by to bavilo, kdyby se o mě každej zajímal, ale asi jenom první tejden *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* pak už bych začala nadávat ať mě dají pokoj ať jsou někamže chcu klid. newím jak to mužou přežíít. chudák k ashleynka mileynka a taylorek *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: paparazzi
jono tak ja bych jim skočila na záda jak hannah montana *15* -
-
Re: Re: paparazzi
jj.. ten díl jsem viděla *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: paparazzi
fakr super *15* -
-
Re: Re: Re: Re: paparazzi
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Hlásněte pro Ash
http://www.celebritystreetstyle.com /polls/
Hlásněte pro Ashley kolikrat chcete...dík -
-
Re: Hlásněte pro Ash
jasně že hlásnem!!! *14*
-
-
Ahoj
Ahojky, teď jsem přišla ze školy, probíhá ještě ten sraz???:)A pokud jo, můžu se přidat??? -
-
Re: Ahoj
mno jasně párty bude max. do půlnoci *1* a čekáme eště na ten zbytek teda jestli dorazí *14* *14* *14* -
Re: Ahoj
čauky jj je tu *4*
-
-
můj blog
Ahojky tady je můj blog o Ashley Tisdale
www.ash-diary.blog.cz -
B-DAY
Všechno nejlepší zlatíčko Ashleynko hodně lásky,ůspěchu..miluji těěěěěě TIZZINKOOOOOOOOOOO *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
vítám
Ahoojík tak sorráč že jsem tu nepsala to k vůli škole...jinak vítám Andrejku *14* *4* -
...
Joo Kajuško ... ve středu budu s Káťou možná sama doma, máma s tátou plánují, že asi pojedou do Prahy do aquapalace, ... oni tam jezdí jednou za měsíc, vždy do sauny ... a tak ... mají to tam nejradši ... a v létě tam jezdíme celá rodina to se vždy vyblbnu s Kačkou an tobogánech ... a tys vlastně říkala, že byste tam taky mohly jet ... to by bylo super ... bych ti dala vědět kdy tam jedem ... *14* *3*
Takže když budu sama doma, tak tu budu celej den ... *14*
Ale netuším jak tu budu zítra, počítám, že sem na oso dorazím až tak ve 3 ... a ráno se kouknu leda tak na blog, ... taťkovi se totiž nelíbí že sjem pořád na kompu ... takže budu venku aby mi ho zase nevzal ... *14* *3* -
-
Re: ...
Mno já nevím..Praha je daleko my jezdíme spíš do Laa uvidíme..mno.. *4* a dobře mno já tu budu ráno a pak jedu s mamku v 1 se ostríhat do Mikulova a upravit si vlasy a k večeru půjdeme k mamčiné mamce na kafé.. *1* -
-
Re: Re: ...
Acha ... *9*
Takže zítra spolu asi moc nebudeme ... *9*
A my to máme do Prahy též daleko 140 km ... -
-
Re: Re: Re: ...
Jn.. *9* ale skus tu bejt kolem 8-9h kdyžtak.. *14*
-
-
-
-
.
*14* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *14* -
-
Re: .
jj *4* -
-
Re: Re: .
Ty se zlobíš ... ??? *7*
Já za to nemůžu ... prostě je miluju obě dvě ... *14*
Já vím že ty Avril nenávidíš, ale tak jáá jí miluju i s Ashley moooc ... a hned p nich i Vaness... *14* -
-
Re: Re: Re: .
Ne vím že je to tvoja věc.. -
-
Re: Re: Re: Re: .
OKI. *14* *3*
-
-
-
-
-
...
Kajuško ...
Zítra tu zřejmě nebudu, nevím, musím se učit na biologii ... mám to tam špatnéé ... *9* *9* -
-
Re: ...
Dobře..a držím palce *14* -
-
Re: Re: ...
A pak i z fýzi ... té se též bojím .... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
*9* *9*
-
-
-