-
xD
Dostaví se i ostatní opilci??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
To nevím.. *15* *15* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
Budu muset jít ...
Moje milowaná rodinkoo ... maminka o5 odchází ... netuším jestli se tu zítra objevím, ale musím jít ... takže pááá pááá ... a můžu vás o něco poprosit??? Já vím, že jsem děsnáá ... ale já budu tenhle týden na horách a kdybyste mi každej večer napsaly smsku budu šťastná jako blecha... *14* *14* *14* Ale nemusíte... *14* *9* *4* Pochopím ... jinak číslo je (Klaruško) 606 203 936 *14*
Pááá ... Miluji Vás ... *14* *14* -
-
Re: Budu muset jít ...
Ach jo to je škoda a vím teď se jezdí na hory *14* *4* ..
Tak si to tam užij a budu ti písat miluju tě a měj se krásně a budu se ti starat zase o osobky ok tak ahojík *14* *14* -
-
Re: Re: Budu muset jít ...
Achjooo... mě se od Vás vůbec nechce... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Budu muset jít ...
*9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...
jn *9* *14*
-
-
-
Re: Re: Budu muset jít ...
Taky jsem měla jet ale rozmyslela jsem si to protože tam se mnou nikdo nechtěl tak se měj a paa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Budu muset jít ...
Si měla jet tam kam jedu jáá tenhle týden bysme byly spolu ... sme to plánovaly s Kajuškou ale mamka já nakonec řekla ne nebo coo ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...
Aha..no vidíš měla jsem ale my jezdíme jinam *9* *14*
-
-
-
-
-
HSM on ice
*9* ...Vůbec poprvé tak do ČR, do Prahy, přijíždí neodolatelný Troy, sympatická Gabriella, kráska Sharpey se svým bratrem Ryanem, Taylor, Chad a další známé postavy z „hudební školy“ v podání světových krasobruslařů a krasobruslařek!...
*9* , to je na oficiálních stránkách TESLA Areny -
-
Re: HSM on ice
Hmm...Ale oni to budou protože jsem to viděla i v TV a na inťáku to je taky.Vstupenkly jsou v prodeji od 350 do 1 100 Kč. *4* -
-
Re: Re: HSM on ice
Ale budou to jen krasobruslaři a ne Zac, Vanessa, Ashley a další
-
-
Re: HSM on ice
je mi to líto, že tam nebudou ash a ostatní... ae stejně to bude hezký *14* největší fanynka Ashley *4*
-
-
AsHLeYnKa 4eWeR!!!
heeeeej!!proč ye Ashley až pátá??? *9* *9* *7* *10* *10* *10* vždyt vžycky byla druhá nebo třetí!!!!!tak s tim musíme něco udělaat nééééé???přidávejte k Ashley fotky, tapety, komentáře, videoklipy atd...PLS!!!!!!!!at je znova druhá!!!!!!!!! *4* *4* *4* nebo aspoň třetííí!!! *14* *4* -
Ale není jich 4032!
Protože je to jenom po stranu 50 a já to počítala na kalkulačce a je jich enom 984 takže je to divný.. že tam nejsou všechny přezdívky..když tam je napsáno že ve fanklubu je 4032 fanouškůů..a napsáno jich tam je enom 984..divnéé -
medousssek
prej kolem 2-3..pokud vim... *3* -
hapy
tak piš ty happy -
a keby...
a keby som ashley nemala rada tak tu nepíšem že je good herečka a tak... -
aha
aha takpromin a poslechla sis je?? -
vis
vis jaky je muj sen ze uvidim ASh a reknu ji ze sni chci byt kamaradka holkky ja uz mosim jit tak se bavte spolu vy dve at se nam zveda score jju? *3* *3* *3* *14* *15* Ahojjjj paaaaaaaaa!!!!!!!!!