Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleynka24

ahpjky

hojky toto je trapné
    http://img.enter4u.eu/Ashl eynaMimozemstanpy1r.jpg
    smieše *9* *9*
    • simca2

Re: ahpjky

jojo no smesne
      • ashleynka24

Re: Re: ahpjky

to urobila dalšia ich trapná spoluvtarpka nessynka-pusinka-love *9* *9* *9*
        • nicky0012

Re: Re: Re: ahpjky

chvá tak trapná je jedině autorka!
          páč ashlley to sluší i když je ZELENÁ!!
          takže stěr! *4* *4*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: ahpjky

heeej holky to je kráááááásný ted jsem se podívala ale ashley to moc slušíííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hlavné ta rtěnka *15* *14* *14*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: ahpjky

holky od vedle nedopadnou dobře *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: ahpjky

jo ahaaaa...... tak to je od nich velmi očekávané!!! *15* *15* *15* *15* to od nich bic jinýho čekat nemůžes *15*
  • simca2

už:-D je to dole ju?? *4*
    • medousssek

Re: už

joo.. už to najelo.. tvle.. to je uplná scvrklá mumiee... ježiši co toje *15* *15* *15* *15* co když se mě o ní bude zdáát.. no fuuj, tak to jej hnusss
      • simca2

Re: Re: už

JO!!! TO JE UPLNĚ MUMIE BÍLÁ JAKOBY PSTALA Z HROBU *15* *15* *15* ASHLEY JE BEZ MAKEIUPU HEZČÍ ONA ŽADNY NEPOTŘEBUJE *14*
  • simca2

HOLKY

holky ale kdybych byla v americe v Toluca Lake tak bch na 100% pozanala tu cestu co vždycky Ash chodí do tělocvičny *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: HOLKY

no to já určitě taky.. ale to "kdyby" to je vážně blbý slovo *15* *15* *15* *15*
      • simca2

Re: Re: HOLKY

ano já tam totiž nebudu nikdy *15* *15*
  • Já tě nemám rada
  • medousssek

hele

hele to snad neee.ashleynku předběhla ta kráva selena gomez.. já ju táák nesnáším
    • Re: hele

Tjn mě tky sere jako proti Seleně nic nemám je hezká a mam jí docela ráda awe sere mě že předběhla Ashlynku a teď jí teda moc ráda nemám musíme hodně navštěvovat Ashleynku a pak Bude Ashley Tisdale na 1. místě a ne druhým hned Mileynka a je to nn? :) *14*
      • Re: Re: hele

ale ashley nemusí být první, může bejt třeba poslední, ale když ji předběhne někdo jako je mladá selena gomez, která hraje samé šťěkky, tak to mi vážně vadí
  • mmaarrkkeettaaaa

víííízo

Ahojky Best Girl, kdo se těší na víííízo???:-) Já upřímně ne:D
    • mileycyruska

Re: víííízo

hh na ty mý 2?? no ale dto ave my se porát učíme a až pak je vízo""" *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: víííízo

BÉÉÉÉÉÉÉ 8 TROJEK *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Sharpay !!! :-)

Lidi tak už vím všecko o tom new filmíku se Sharpay ... prej to teda bude filmík, jenom na channel to bude asi jako seriál ... a bude to o Sharpay a pojede do NY a potká se tam s eště většíma mrchama který jí budou dělat na tej škole peklo a do divadla vyberou jenom toho jejího pejska a ne Sharpay a to už bude vrchol ... takže už se těším tak mooooc .... *14*
    Bože a ještě jedna dobrá zpráva ... Ashleynka bude zanedlouho opět blond *14*
    • simca2

Re: Sharpay !!! :-)

ne, nebude!!!! bude mít paruku, už se objevila první fotka, ale z focení shootu:?-D *14* *14* *14* *14* to je super, taky to vím, bylo to na oficiální stánce a kde jsi to nasla ty??:-D
      • puspuspusinka

Re: Re: Sharpay !!! :-)

NeNe !!! Kde ste proboha vzali, že bude mít paruku co je to za kravinu, teďka vyšel časák (už nwm jak se menuje, kámoška mi to vystřihla) a v něm uvedla, že přemýšleli o paruce, ale že se nechá prej barvit, na natáčení a až skončí že se nechá nejspíš o5 na hnědo. To že bude mít paruku při natáčení je blbost, víte jak je to příšerný? Ashleynka jí prej nechce !!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

Áha...wow tak si jí obarví..no to je jedno jí sluší blond i hnědé ale víc hnědéé *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

Seru na to ... se tu nebudu snažit ... teď sem zase někde četla o paruce, podle mě je to blbost, páč i v tom bravíčku píšou že se obarví ... ale to je jedno ... už na to kašlu ... ať je to jak chce ... mě je to fuk ... Ashleynka je božííí ve všem !!! *16* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

přesně *14* *4*
      • kajuska4

Aha tak už to vím také že bude mít paruku ale vážně jí víc sluší hnědé *14*
    • kajuska4

Re: Sharpay !!! :-)

jůů já vím a je to supééér *14* *4*
      • puspuspusinka

Teda Kajuš, já už tě asi vážně zabiju, rozčtvrtím, uvařím, usmažím !!! *10* *1*
        Zase všecko víš ... kurňa ... *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

áááááááá pomoccc Míša mně chce zabít nééééééééééééééééé ééééé *15* *15* *9* *15* ty jsi teda zlááá *15* *14* *14* haha já jsem si to totiž četla a dala to na blog=p *15*
          • kajuska4

áááááááááááá *15*
            • kajuska4

BUdee! *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

To ti stačit nebudééééé... *1*
            • kajuska4

koupím si štít *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

áááááááá ... tě z toho nedostane ... připrav si lepší zbraň *1* *1* *1*
          • puspuspusinka

Už du, už si kosu brousím, už si zuby brousím, už se připravuji, už vycházím, už tě honím, už tě skoro mám, a doprčič... zas si mi frnkla ... *1* *9* *1*
  • kajuska4

..

Hi Ashley We got up early so you wish for your birthday in 25 .. I love you very very much:) and my cousin Kate, too:) *4* *14* *14*

We love you Ashley *14* *14*

And your fans Jessica and Kate *14*
  • puspuspusinka

Dobrou noc zlatíškooo :-*

Kajuš, už půjdu spinkat, tak dobrou noooc pokládku můůj .. *14* *14* *14* MTMR ... *14* *14*
    Tak paaaa... and sweet Vashley dreams ... *15* *14*

I lowe youuu ... *14*

*14* *14* *14* I Lowe You VashŁenQa *14* *14* *14* and SeminQa *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Dobrou noc zlatíškooo :-*

Ok..zlatíško moje.. *14* Doblou noc.. *4* *14* ..I love you.. *14*
  • puspuspusinka

:-))

Asi tě nechám kukat Kajuš, tys to ještě neviděla, a já si zatím budu hledat něco na blog nebo psát písničky na kytaru ... já to znám na zúamět mě to stačí jenom poslouchat ... *14* *3* Souhlasíš?? *14* Abych tě nerušila a neotravovala ... tak dyžtak napiš až u tebe skončí filmík *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: :-))

Ne Míšulko to je v pohodě.. *14* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-))

Nooo, aby sis to mohla báječně vychutnat ... *14* *3* Stojí to za to ... poprvé si to vychutnat ... *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :-))

ok *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit