-
NOooo
Nooo? Co teďka?? *7* -
-
Re: NOooo
budeme zase ty písničky *15* -
-
Re: Re: NOooo
No hele včera sem propadla u testu na songy od Avril a to sem si myslela že je znám hoodně dobře... takže newim neiwm... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: NOooo
jj *15*
-
-
-
-
I'm Scary
Bojím se že mi dá 4 ... *9* To bych tu poté nebyla asi půl roku ... *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: I'm Scary
néé *9* -
-
Re: Re: I'm Scary
Nooo ... ona mi vychází 4 ... a jestli mi jí dá, tak mi taťka zabaví kompa ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: I'm Scary
Ach j *9*
-
-
-
-
Njn ...
Ale neřeknu že jo někde že bych jela 20 km někam na discu ... ale prostě do Vodňan pitomý 4 km ... a oni mi ani nechtějí dovolit spát u spolužačky ... to je děsný ... nikdy sem nespala u kámošky a nezažila video večer a pyžamovou párty a to sem mohla 1 000x ... ale o VP (velký prázdniny) to bude jinéé ... řeknu jim že už je mi skoro 16 a chci začít žít a budu makat aby mě tam pustily, prostě musí mě pustit... *8* *9* Nechci ztvrdnout tady na vsi jak debil navíc tu nebydlí žádný normální lidi ani teens jenom jedna holka a pak smaý tupý kluci ... *9* *9* -
-
Re: Njn ...
Aha..o VP bych dojela a šli by jsme ven tohle se musí stát *14* -
-
Re: Re: Njn ...
No to joo ... a až o VP??? *9* To sou 4 měsíce a ještě něco k tomu ... protože hádám že nepřijedete 1.7. *15* *9* *9* Bože to je děsný ... já myslela že už někdy teď o tvých jarních prázdninách třeba v pátek - sobotu ... *9* No ale tak to snad vydržím a když to bude o VP myslíš že by tvoje mamí uvažovala o přespání asi toho chci moc co, ale ty bys mohla spát u mě *14* *14* Bože to by bylo super ... sem happy že tu u nás máte kámoše ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Njn ...
Teď o jarních chceme jet do Vídně za kámoškou.A o VP chceme jet do vodňan a budeme prej v nějakém hotelu aby jsme neotravovali Davidovi takže by jsme se viděli *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Njn ...
Nooo v hotelu ... *15* To teda jako nevím kde ... ale něco se tu snad najede nějakej penzion ... *15* *15* *15* Ale ty bys mohla spát u mě... udělaly bysme si pravou holčičí pyžamovku *15* *15* bože to by bylo úžasnééé *14* Myslíš že by tě mamka nechala u mě?? *14* *14* Koukly bysme na film nějakej s Ashleynkou ... yeahhh ... *14* *14* *14* Musíme to ještě pořádně naplánovat máme 4 měsíce abysme se pořádně na všem domluvily to bude úžasnééé *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Njn ...
Jůů to by bylo skvělé pyžamovka *15* *15* a zeptám se ale je ještě čas *4* ale myslím že jo *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Njn ...
* tam mělo být s Vashleynkou ... koukly bysme na Bandslam a Příšerky nebo něco ... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Ashley
Ashleynka je super,fakt..narozdil od te kravy Vanessy..a umí zpívat..myslím že i přes tu negativni roli v HSM ji má vic lidí rádo jak tu namyšlenou husu Vanessu...a taky narozdil od ni umi zpivat a nechova se trapne,mějte se,pa *14* -
MilujUUUuu AsHLeYnKu
Ashley je upe super mam ji rada *muuuck* *14* -
-
Re: MilujUUUuu AsHLeYnKu
jo ash je uplne zlato moc ji miluju a take jsem jeji pribuzna!! *1* -
-
Re: Re: MilujUUUuu AsHLeYnKu
tak proc ji milujes kdyz je tvoje pribuzna a posli mi jeji cislo kdyz ji tak znas *15* -
-
Re: Re: Re: MilujUUUuu AsHLeYnKu
příbuzná? jasný..jasný to by chtěla být každá *14* promiň ale lhát se nemá *4*
-
-
-
-
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
-
Re: emaili,icq,vily
ehm...mame ti verit ze ty icq sou tech celebrit???myslim ze lidi nejsou tak blby aby verili ze je to jejich icq.....mozna ty Olgy,Ladky a Gabiny to je jejich icq ae tech celebrit v zahranicich??oni maj upa jinaci icq nez mi....ver mi...byla sem u tety v americe a maj upa jinaci icq nez mi.... *9* *9* *9*
-
-
Jdi někam!!
Nás nezajímá tvůj názor na Ashley..a my ti na tu tvou Vanessu nelezeme..co bysme z toho měli..Ashley je nej..a nelezes sem...svůj názor na Ashleynku si strč někam!! -
happy
piš happy -
simco2
jojo budem přidávat víc fotek....jenže jak vidíte tak strašně dlouho trvá než se zautorizujou..a já když přidám těch fotek hodně tak se zautorizuje třeba jen polovina,,a to mě pak štve..nwm co s tim je *7* -
co
co je po pravde lepsi Zashley nebo Zanessa?